• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MADLA
    MADLA --- ---
    Výborně! :-D
    O druhém termínu nic nevím, kdypak to je? Abych věděla, kdy si mám říct babičce o alibi... ;-)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ...to je u Urbanu univerzalni vymluva:)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MADLA: páč je slavím ve dvou termínech a na oba jste řekli jsem u babičky nebo něco podobného :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    FRAEL: A proč je teda neslavíš někdy jindy?! :-D Tentokrát jsme se s bráchou omluvilis tří měsíčním předstihem... ;-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Zní to zajímavě, ale nemohu z velmi prostého důvodu: V oněch hodinách jsem ve škole a už v říjnu se mi začít se zatahováním nechce, musím si šetřit výmluvy na později :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    imo NERF stoji dost za starou backoru. Airsoft se zbranema za 200 nebo paintball mnohem lepsi.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MADLA: já vím slavím narozky ;)
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    FRAEL: NERD SHOW :D...to zni dobre ;)
    MADLA
    MADLA --- ---
    Hm, být agentem NERFU nezní tak špatně, ale bohužel tu 1. října nejsem...
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MELISSA: ten festak je v rijnu takze rijen
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    FRAEL: Autoři té akce by si hlavně měli rozmyslet, jestli se koná 1. října nebo se konala 1. září, protože v tom zjevně nemají tak úplně jasno :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Trosku jiná akce ale myslím, že bychom mohli udělat tým a vyhrát nějaké vtipné ceny - http://www.nerf.cz/akce2.php?page=program :))
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    FRAEL: ja bych dal :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    jasny, 24.7.:)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ZITRA CTF V KORENOVE :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    SHEPI: Já tam sice nepůjdu, ale vzhledem k tomu, že 23.7.2010 je dneska, zdá se mi sraz ve čtyři trochu divný.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Vazeni! Paintball!
    23-07, sraz 16:00 Metro Zličín, 16:10 odjezd na hřiště, kde probíha hra od 17:00-20:00.
    Cena cca 850.
    Kdo jde napiste mi 606792527:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Grebovka je bájo, ovsem v nedeli nemam cas... Co treba sobota vecer v hornich pocernicich?:)
    MADLA
    MADLA --- ---
    A co tuhle neděli večer?? Grébovka? :-)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Zkouskovy je povera...
    Vazeni, bud to stihneme do 16.6., nebo si budete hrat beze me a vysledek posledniho zapasu bude platit naveky veku, amen:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam