• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MADLA
    MADLA --- ---
    Aha... A ehm, myslíte, že to má cenu v 6 lidech cenu?? Já osobně jsem pomalu s tímto termínem přestala počítat... Doneslo se mi totiž, že se to nejspíš zruší... Asi se budu nakonec taky muset omluvit. Pardon.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    huh tak kde to teda bude?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tak zitrejsi termin osobne nezvladnu, pac me jako na potvoru skolila cholera, ale uz ted je z prihlasenych jasne za gansgtas maji jasnou prevahu:))

Pokud se sejdete, zavolejte, dam vam vlajky. Organizaci ma na starosti melissa, ktera se tu nedavno prohalsovala za novou sefovou:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    CTF news
    Mile line krysy, Balkan je extremne zablokovany (anebo me pan vratnej taha za nos). Prvni vikend, co nam muze nabidnout, je az 11. a 12.6. jinak mozna vsedni dny. Proto bych navrhnul udelat CTF pod sirym nebem, zrejme lom v prokopskem udoli. Jste pro? - viz nova anketa
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Zrovna jsem chtel napsat "Pojdte radsi na Matejskou"!
    Takze kdy?
    Doodle: Matějská pouť
    http://www.doodle.com/pz6bdvdu2akm6h9d
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    PULNOCNICE: Jednou jsem to zkousela, moc si nepamatuju ale nic extra to neni (za dve jizdy mi to prijdou trochu vyhozeny penize, kdyby to bylo na hodinu tak by to bylo lepsi:D pojdte radsi na matejskou:)) )
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MELISSA: Aha, tak teď jsem koukla do peněženky a nejdu. Pardon. Ale třeba se ta sleva ještě někdy objeví ;)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    KOMPAS: Ne, byla to nešťastná shoda náhod, ale tak zajímavé to zase nebylo :)

Ale teď vážně, ať tu nespamuji.. Koukám, že to platí do konce roku, takže do toho zorbingu jdu. ;)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    MELISSA: Nehráli jste úplně opilí flašku, viď že ne? :D
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    PULNOCNICE: Vždycky jsem to hrozně chtěla vyzkoušet, ale poslední dobou se chovám jako by se mi točila hlava běžně + jsem včera dostala (omylem) láhví od vína po hlavě, a trochu se bojím, že by to byla poslední kapka.. :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    PULNOCNICE: Určitě.
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Trochu OT, ale nešli byste někdo do tohohle:
    Nebeslev.cz - nové slevy každý den! | Nebeslev.CZ - jedinečné slevy
    http://nebeslev.cz/?NextDeal=894&City=Praha
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    SHUNIIK: dik, myslela jsem si, ze uz jste tam byli a znate.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    HELA: Základní info i s mapkou herního území SHUNIIK. Kratičký report z pozimní vlajkové 2008 zde SHUNIIK.
    HELA
    HELA --- ---
    MAOREN: co nějaké základní info pro ty, co nejspu na fb, prosím?:)
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    Co vy na to? Nekteri z vas myslim jiz znaji... http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=163307737055032
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    nechce nekdo 26.3. na vodu sazava? jedno misto volne vc neoprenu - mensi velikost pro slecny:) doba trvani cca od 8.30 do 16:00
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    vsechny zajemce odkazuji k ankete v zahlavi. At je z poctu jasno, ma-li balkan smysl.
    SHEPI
    SHEPI --- ---

CTF 2011 - EPITAPH

Mile line krysy.
    Koukejte se hlasit na historicky posledni živelné CTF 2011 - EPITAPH. Gangstas, mnou pocinaje, odchazi do duchodu, a toto bude nas posledni velky turnaj.

Vitezny tym ziska honosny titul CTF Champions Forever And Never More! flasku sampanskeho, princeznu a pul kralovstiv k tomu.

KDE A KDY:
    10.4.
    na Balkane
    Cas bude upresnen podle telocvicny, ovsem piste preference.

MADLA
    MADLA --- ---
    Nééé, nejsem tu...
    Tak aspoň přeju všem hezkou hru a málo modřin... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam