Robert A. Heinlein:
- Můžeš žít tak dlouho, jak si budeš přát a milovat tak dlouho, jak dlouho budeš žít.
- Nikdy se nestaň pesimistou... pesimista se mílí méně častěji, než optimista, ale optimista má více švandy :) a nikdo nemůže zastavit sled událostí.
- Pěstováním krásy rozséváme semínka nebeských květin, stejně jako činěním dobra pěstujeme ty, kteří patří k lidskému pokolení.
- Vše je teoreticky nemožné, dokud se tak nestalo.
- Jsem volný, nezáleží na tom jaká pravidla mne obklopují. Pokud je shledám přijatelnými, budu je tolerovat; pokud je shledám příliš škodlivými, poruším je. Jsem volný, protože vím, že já sám jsem morálně odpovědný za vše, co dělám.
- Nechápu jak může být oděvní výrobek nemravný. Člověk, ano.
- "Láska" je takový stav, kdy štěstí jiné osoby je pro tebe nepostradatelným... Žárlivost je nemoc, láska je zdravý stav. Nezralá mysl si často plete jedno s druhým, nebo předpokládá čím větší je láska, tím větší žárlivost.
- Jedna z nejzdravějších, nejjistějších a nejštědřejších radostí v životě přichází, jakmile jsi štastný i když osud přeje jiným.
- Ženy a kočky budou činit, jak jim příjde za vhodné a muži a psi by se měli uvolnit a přijmout tuto myšlenku.
//AJ mi nikdy moc nešel, ta se omlouvám za chyby jak gramatické, tak co se významu týče, pokud sem to někde opravdu popletl.//
KULHY: Tak až bude ta chvilka času, tak sem něco pěkného přihoď ,namísto překladu ;)