• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Sympatická firma - http://www.prodejsaun.cz/

Vždycky jsem si říkal, že udělat si na zahrádku k sauně bazének se studenou vodou musí být zbytečně nákladný, ale ty kádě jsou prostě super nápad.
    TARGI
    TARGI --- ---
    VAUGHT: cilene si vybiram sauny, kde maji nejmene 100, nejidealnejsi je tak 105-107, vic uz je moc i na me |:))
    Ale samo nepohrdnu i tou mene teplou...pokud jina okolo neni .))
    GLUON
    GLUON --- ---
    ELVIRA: Chodime tam uz 2 roky mimo leto kazdy vikend squash + sauna. Neni tam bazenek, jen sprchy. Je tam virivka. Sauna je paradni, ale "jen" 90°C. Me to staci. Jinak je to tam jak bych to rekl, proste v pohode, chodim tam rad :-).
    TARGI
    TARGI --- ---
    VAUGHT: tak ja to delam skoro pokazde :))
    ELVIRA
    ELVIRA --- ---
    GLUON: dik za tip..mas ji vyzkousenou?
    GLUON
    GLUON --- ---
    ELVIRA: U bazenu ve Strahovskem stadionu. Relax club squashcentra strahov http://www.squashstrahov.cz/

Sauna Od 10.9. 2007 je v provozu komletně zrekonstruovaná sauna ze dřeva Abachi od firmy SaunaTop.Má kapacitu 11 osob a vchod je je přes bistro bazénu a tam vlevo žlutými dveřmi .Saunu doporučujeme nově rezervovat (on line 8 míst). Cena je 140,- Kč za 80 minut . Nástup do sauny nemusí být v celou hodinu, ale průběžně v objednané hodině, nebo chvíli před. Sauna je společná kromě ČT a PA od 13 do 15 hodin, kdy je vyhrazena pro ženy !
    ELVIRA
    ELVIRA --- ---
    Cau!nemate nekdo nakej dobrej tip na saunu na praze 6(popr. v okoli)?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SELMINEK: Přesně tak - mělo to jedinou chybu - mělký bazének jen prostě po lýtka:O( takže jsem si tam lehala, ale když bylo hezky, byl vidět i Dachstein.o)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    MUFLONEK: to je paradni,fajne to uvolni svaly:)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tak já jsem si nyní užívala saunu 1x denně v Rakousku.o) Vždycky po lyžích.o)
    KOKES
    KOKES --- ---
    čekáme na jaro a nudíme se v sauně /kdepak, už se dá jezdit na kole do práce(ne kvuli teplotě, ale není večer tma)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    parada, takze nejsem sama. A co teda delate v tomhle mezidobi, co je ted, nez se zacne jezdit k vode?:))
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    v lete se jezdi k vode :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Když se venku otepli, začnu se nudit v práci, přijde mi děsně dlouhá:-D
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    hele, mate taky nekdo problem s tim, ze jakmile se venku otepli, zacinate se v saune nudit a prijde vam dlouha? Ted misto sauny chodim behat..
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VAUGHT: Tak to tě fakt, že jsem z Třebíče, asi nepotěší, co? :) Ale do Plzně se brzy chystám, tak třeba u vás :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VAUGHT: Tak doraž zítra na pátou, máme tam odborníky na slovo vzatý :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VAUGHT: Teď jsem si říkal jak je možný, že v sauně slýchám povídání o Bundeswehru, automobilovejch veteránech, cyklistice a byznysu namísto plkání zmalovanejch pipinek a pak mi došlo, že do pánský sauny asi fakt nechoděj :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    jinak poškozování tvorby spermií <> od poškozování spermií/OT už..
    ROLNAS
    ROLNAS --- ---
    VAUGHT: diky:) tak to jsem loni asi zbytecne vynechala, resp, zajimalo by me co mi to teda bylo, ze mi teplo zakazal....ale asi jiny doktor jiny nazor ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam