• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    LISTIKUS: saakra, to vypadá moc dobře. A ještě ty pěkný slečny,
    no a ve sněhu, jéé)

    Alkohol a smažené věci mi se saunou taky nejdou dohromady. Podle mě se to popírá.
    A má vůbec 3x týdně sauna smysl? Myslím, ze zdravotního hlediska.
    Ani nemám tolik času, jsem ráda, když jdu jednou za 2 týdny.
    RADU
    RADU --- ---
    VENIKA: tak to rozhodně doporučuju...za to co píšeš bych tolik ani v pze nedala
    WYMA
    WYMA --- ---
    VENIKA: jak je vidět, tak jedna z dražších věci v praze je sauna :)))))

    LISTIKUS: jedno pifko je fajn, dvě už tolik ne.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    ja ceny nikdy neresila, chodime na Floru, za dva lidi 360,-, coz se teda zda evidentne dost. V cene pouze prosteradla a nekvalitni rucniky. Navic je to v prostoru vedle squash kurtu, takze jsou sem tam slyset rany od micku. Jedinou, ale pro me dost zasadni vyhodou je to, ze sauna je malicka, akorat pro dva, takze vzdycky soukromi.. Mno, nicmene asi se porozhlednu i jinde.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    pit pivo v saune nebo jist smaženy věci není zrovna uplně nejlepší ne? to co ze sebe v saune vypotíš tam zase hezky uložíš.
    Jinak myslým že zaleží z jakého duvodu chodíš do sauny, Jestli jenom pro tu saunu např. po sportu ( pak neni problem tam byt každy den) nebo jestli chces vypnout a zarelaxovat, odpočinou a načerpat silu. Potom je docela rozhodující prostředí,personál, vybavenost.... Je to jako s čekoladou, mužeš si ji dávat každy den, nejakou levnou pro dobití energie, a nebo si koupíš pravou belgickou jednou za čas,ale za to si ji vychutnáš.

    Byl jsem na slovensku v hotelu permon a musím říct že jsem si to tam před rokem docela užil, několik typů saun ( od parních, po inhalační až po finské) odpočívarny s vyhřejvanámi lehátky a provoněným vzduchem, bazenem, vyřívky, ledové třiště a sprchy, bazenek s horskou vodou, solarní koutek, odpočívarna s krbem....... fakt jsem si to tam užil. Nevíte jeslti je neco takového i v čechách?
    http://www.hotelpermon.sk/welness-komplex/
    SITH
    SITH --- ---
    RADU: tak vlakem :D
    RADU
    RADU --- ---
    WYMA: hlásíš se snad na odvoz?:))))
    WYMA
    WYMA --- ---
    RADU: hee uklidni se jo :))))
    RADU
    RADU --- ---
    SITH: ne:))))
    SITH
    SITH --- ---
    RADU: to seženeš jedna radost, ne? :))
    RADU
    RADU --- ---
    SITH: ráda bych ozkoušela pražský sauničky včetně slanýho ale je to poněkud z ruky...leda mít někoho pro odvoz Suchdol-slaný:)
    RADU
    RADU --- ---
    ale jinak souhlas, za zkoušku ta vaše stojí, ale už teď vím že si jí nebudu moct dopřát tak často jak bych chtěla, takže radši ustupuju od nadluxusu (kterej, dejme si ruku na srdce, málokdo plně ocení a využije) k cenovejm kompromisům
    RADU
    RADU --- ---
    ANGELINE: v libu v harcově to máme za 80 (40 studentíci), bomba saunička na 110st., luxus studenej bazének a velice příjemná babča co s úsměvem a ochotou udělá brutální smaženky, domácí bramboračku, tlačenku apod, vychlazený pívečko a hlavně brutal luxus sprcha s velkym průtokem a hlavně vařicí vodou.) myslim že to pro mě ještě na čas zůstane číslem 1... a přesně jak řiká wyma, na to abych uspokojila svoje zimní choutky = dávala saunu třeba i 3x týdně je cena rozhodující, pro mě jde o tu místnost a bazének, zbytek už beru jako sekundární. a ještě NIKDY se mi nestalo že bych odněkud utekla že tam byla sauna nebo bazének něčim šílenej
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    WYMA: jasne, sak taky tam nebudu pecenej varenej, jen sem si chtel vyjasnit co je a co neni drahy:))
    WYMA
    WYMA --- ---
    oka oka, nemá smysl to tady nijak rozjíždět :))

    je to v případě každýho o tom, kde bydlí a jakej má rozpočet. věřím, že to tam je fajn, a třeba se tam někdy kouknu, ale 2x tejdně tam z libu dojíždět asi nebudu....
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    tak
    1) nechci tu infinitu delat reklamu, jine jeho pobocky ktere znam mne nebavej a jen bych je hanil!:)
    2) neporovnavej neporovnatelne - jako clen daneho klubu mas vzdy vsude lepsi ceny nez neclen, i tady!
    3) vzdy mne zajima, pomer cena/kvalita/prostredi - proto uz jen malokdy chodim v praze do levnejch saun, kde to prostredi vetsinou dost pokulhava..
    4) 310/osoba/3 hodiny/jidlo+piti/rucnik + prosteradlo/moznost navic zalavat si v plaveckem bazenu - to mi prijde jako uplne v pohode cena na luxusni prazskou saunu..;-)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Ok, takže tam vlastně nechoďte, protože to tam není zas tak velký,
    takže čím víc lidí bude šetřit, tím líp)
    Ještě bych podotkla - příjemná a nevtíravá obsluha, co donese občerstvení
    do odpočívárny a aniž si jí všimnete, tak hned zase uklidí.
    WYMA
    WYMA --- ---
    SLUCKER: takže jste za 3 hodky dali každej 310kč. no samozřejmě netvrdím, že je to útrata taková, abysme si šli hodit mašli. ale málo to není. je to otázka toho, kolik seš zvyklej za toto běžně platit.
    v lb se platí 90kč. pokud jdu do sauny cca 8x měsíčně, tak ten rozdíl je už značnej.

    je fajn ta nabídka saun tam, netvrdím že bych to někdy nezkusil :)
    SITH
    SITH --- ---
    slucker: tak si udělejte výlet do Slaného, cca 20km, máte to patnáct minut po dálnici, máte tu saunu při 90-93stupních, bar s pivem, limem a párkama, ledový bazének a odpočívárnu pod širým nebem. A to vše za 90kč vstup :)
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    WYMA: no, nevim jake mas naroky:) take umim jit do sauny za 100,- kde je jak horka sauna tak studenej bazen, ale take tomu ten prostor svoji "urvni" odpovida.. (napr na Butovicich)..
    Tady jsme tam byli ve dvou necele 3 hodky, k dispozici byla klasicka sauna na cca 95stupnich, pak "tropicka" sauna - vlhka - ale ne para, pak venkovni saunovy srubik s vetrakem ktery v intervalu rozfoukava horky vzduch, terasa, kde se dalo sedet v klidu venku, ledovej venkovni bazenek, koutek s ledovou tristi a velmi prijemna odpocivarna, k tomu bar, kde sme si dali 2 sandvitche, 2x nejakou vodu a jednu konec caje.. to vse celkem ve dvou, za 3 hodky vcetne jidla, za 620kc - to neni drahy kdyz si to rozpocitas.. navic vse velmi vkusne a ciste..:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam