• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]



    Správné saunování je věda


    Tento klub by měl sloužit k získání různých informací, rad a tipů. Na nástěnce můžete najít pár odkazů věnovaných této proceduře. Cennější však mnohdy budou názory a rady jednotlivců tady v diskuzi. Saunu známe hlavně jako zařízení, které má blahodárné účinky na zdraví člověka, především výborný preventivní účinek. Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Dále se sauna využívá jako prostředek k postupnému otužování i jako prostředek ke zvyšování kondice.

    Byl bych rád, kdyby alespoň něco z toho posloužilo byť jen jedinému člověku, a na základě tohodle auditka by se rozhodl saunu zkusit. Zjistil jsem totiž, že je v mém okolí mnoho lidí, kteří nemají ani ponětí o tom, jak blahodárné účinky sauna má.

    Napadlo mě, že by nebylo od věci, kdybyste sem linkovali sauny, které navštěvujete, nebo ve kterých jste alespoň jednou byli a napsali, zda jste byli spokojeni, či ne (rozlišit, jestli se jedná o spokojenost s obsluhou, s prostředím nebo cenama, samozřejmě i negativní zkušenosti) časem bych to nějak vimplantoval na nástěnku aby v tom byl pro případné zájemce v daných lokalitách přehled. Časem by mohla vziknout nějaká tabulka, kde by byl výběr saun v určitém městě doplněný referencema spokojených/nespokojených uživatelů.

    Nevím však, jestli bych měl na to, to nějak přehledně a jednoduše udělat. Kdyby byl proto nějaký zájem o spolusprávcovství a případnou pomoc s tímhletím, ozvěte se mi pls do pošty.




    rozbalit záhlaví
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KALIBAN: Presne nejakou pozdni saunu bych take bral - idealne aby se tam dalo jeste zaparkovat. Ja normalne chodim do te Sutky, ale proste 21:00 zavirajb (saunu) a to je pro me sibenicni cas - potreboval bych aby zavirali tak v 23hod. :-)

    LISTIKUS: :-)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    KALIBAN: jj gay sauna labyrint ma asi do trech
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hele tuhle se tu resilo jestli je nejaka late night sauna.... nezmenilo se neco a porad plati ze do jedenacti ve stepu a tim to vadne?
    nejak mam treningy do desiti a dovedu si predstavit jit potom, ale neni kam :(
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    někdo do sauny dnes?
    LITROP
    LITROP --- ---
    SARAJ: bohuzel spis zejtra s mrnavcema:)priste to zkusim ja
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    dneska nekdo do sauny?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    EM303: tak malej update, sauna super, odpočívárná super - bazenek teda nebyl moc ledovej, což mě osobně vyhovovalo a ikdyž jsme byly podvečer byli tam asi další 3 lidi. Poměr cena výkon fajn.
    LITROP
    LITROP --- ---
    nekdo dnes sauna vinohrady
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Byla jsem trikrat, podotykam, ze nejsem zadnej saunivej fajnsmekr, takze jsem nenarocna, ale uz bych nesla, pokud si muzu vybrat. Bylo to teda dany tim, ze jsem pokazde prisla hned na oteviracku. Jednou to tam smrdelo - neco jako kanalizace a prebijela to desinfekce, jak rano vytirali. Podruhe evidentne nekdo zaspal a finska nebyla vyhrata. Bohuzel se ji za hodinu a pul vyhrat nepodarilo, obsluha byla uplne mimo. Bazenek neni, ale zase me bavil snih.
    QUIP
    QUIP --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: jednou jsem tam byl. Ne ze by to bylo spatny, ale zaroven me nic nelaka to tam zopakovat. Pokud si to dobre pamatuju, tak tam neni bazenek a je to cele takovy velky openspace prostor, ze ktereho jsou vchody do jednotlivych saun atd., takze chybi jakykoliv kousek soukromi.

    Na druhou stranu, za ty penize je to dobra nabidka, takze se da lecos prekousnout.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Už jste někdy u Olgy Šípkové někdo byl? jak to na Vás působilo? :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Neomezený VIP vstup pro 2 osoby do Saunového světa Olgy Šípkové s fantastickou slevou 73%! Nádherné a luxusní prostředí, prostěradlo v ceně a několik druhů saun na výběr. | Neskutecna.cz
    http://www.neskutecna.cz/...usni-prostredi-prosteradlo-v-cene-a-nekolik-druhu-saun-na-vyber-d81.html
    IF_
    IF_ --- ---
    KALIBAN: To asi nebudeš nadšen, protože tam neni bazének:)) Je tam vědro a sprcha. Jinak já byla spokojená, je tam celkem klid a ticho i když je to v rámci toho sport. centra, příjemnej privátek.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    IF_: muzes dat lehkou recenzicku toho domyna? Mam to za barakem a jeste jsem tam nebyl...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PODFUCK: aj jaj.skoda.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SARAJ: Pondeli - patek
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PODFUCK: I víkend?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Infinit ve Stepu ma pres leto akci. Do 16:00 sauna 120 min za cenu 90 min.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    IF_: vida, tam me taha kamaradka na zumbu ci neco podobne sileneho, dik!!!
    IF_
    IF_ --- ---
    SARAJ: Infinit je top, ale megadrahej...jinak chodim obcas Domyno wellnes.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADITU: dik.
    ADITU
    ADITU --- ---
    SARAJ: dole v krčskym zámečku je Infinit. Nebyla jsem tam, ale čekala bych stejnou kvalitu jako v jiných provozovnách Infinitu. Ale cenu několikanásobnou, protože, co vidim na webu, tak sauna je asi jenom ve variantě "privátní".

    Infinit.cz - KRČ - WELLNESS NA ZÁMKU
    http://www.infinit.cz/praha-zamecek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam