• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SPIKE411: rozumím tomu co říkáš.. ted ale řešíme datum a čas.. místo ještě upřesním..
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: Za mě datum i čas v pohodě, spíš teda k té 16. hodině, jen upozorňuju, že nevidím tu Štvanici, o kterou jsi projevila níže zájem, v daný čas dostupnou.

(Kayak :) má kdyžtak od 16:00 a volno tam je.)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SPIKE411: hele já mám večer přednášku o pražských holubech, takže but ten den takto a nebo někdy jindy.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: A otevírají tam taky brzy?
    Na čtvrtek tam nevidím ani žádné volné časy. A jiné dny vidím nejdřív od 17:30.

Vlny Štvanice
    https://vlny-stvanice-671719741.reenio.cz/cs/service/sauna-35627/2025-02-20;viewMode=day
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sauna toho 20.2 začátek mezi 15-16 hodinou. Tak kdo?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    MTHU: Bud v klidu, takove drama jako Martinka jsem tam nezazil. Asi zalezi dost na stesti.
    Je tam velmi prijemna odpocivarna, sauny taky. Obcas se najde nekdo nevychovanej ale nevidel jsem jich tam o moc vic nez jinde.

Ale pokud bys mel sanci jit po-ct a idealne pres den, tak urcite lepsi.
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Hehe, aby nebylo mýlky, tak Sauna v maringotce patří kamarádovi Michalovi, já tam jenom chodím a občas i vystupuju, protože se živím jako vypravěč:)

Pírko je moje IRL přezdívka.

Sraz v maringotce je určitě proveditelný, jenom kapacita je mini. Víc jak 7 lidí už se musí dost tulit, nebo se střídat v saunování/ochlazování…

A ještě si tu přihřeju druhou polívčičku: Máme teď čerstvý partnerství se Sauny Vltava a budeme tam dělat storytellingové ceremoniály. Kdyby to někoho zajímalo, koukejte na jejich programu po heslu Storytelling CZ.

Konec hlášeni, potu zdar:)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: Za mě klidně. :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PARANOIDANDROID: ja dost přemýšlím udělat ten sraz 20. 2. tam..
    Co vy na to? Kdo
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    PARANOIDANDROID: ty jo, celej rok na tebe myslím, že jsem nenapsala nikam na net žádnou recenzi. Ale Saunu v Maringotce jinak doporučuju, kudy chodím!

OT: máš zajímavý komentáře na profilu... co je to s tím pírkem? :-D
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Ahoj, zvu 6.2. do Sauny v maringotce, ten Jiří jsem já :)
    aby to bylo maximalne pohodlný, prodává se jen 5 listku a 2 už jsou pryč...

Suchý únor v sauně!
    Půsty a obžerství, nekonečné hostiny i pouště bez kapky vody. Druhý večer saunování s živými příběhy se bude točit okolo jídla a pití, míry a přehnanosti. V sauně, u stolu, na účtu - poznáme, kdy máme dost?

Na cestě za příběhy vás budou doprovázet Jiří a Justin, vypravěči z povolání. Řemeslné špekáčky a nealko zajištěny, ostatní neřesti ssebou 😉

aby to bylo maximalne pohodlny, prodava se

rezervace:https://shorturl.at/cIbOS

event: https://shorturl.at/AejQC
    MTHU
    MTHU --- ---
    MART1NKA: Jo, třeba v červenci :DD
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MTHU: nedela bude asi lepsia :) sla by som tam v najmenej vytazenu dobu :))
    MTHU
    MTHU --- ---
    MART1NKA: Uff uff, dostal jsem k narozeninám voucher na neděli :D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MART1NKA: když ten termální bazén je tam fajn.. V týdku po ránu jsme v něm byli skoro hodinu sami. Takže párkrát do roka ty exoty prostě přežiju. Ještě byl vtipný solný peeling v parní sauně, kam také dorazila skupinka v plavkách a zabalená v prostěradlech. Sedli si na ty vykachlíkované mokré lavice a přemýšleli, co s dlaněmi plnými soli, když mají vše zahalené :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BUNDA: lol, tak az na ten videocall ten zazitok sedi.
    ja uz proste nebudem chodit do hotelovych komplexov
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MART1NKA: lidé v plavkách s trupem omotaným prostěradlem (aby nebyly vidět ty plavky) a s nepodloženým zbytkem těla, to je snad klasika v Thermal KV. Piktogramy a texty s obrázky v několika jazycích (obvzláště výrazně v ruštině) a je to marný, je to narný, je to marný.. Když je upozorní saunéři, tak nerozumí a jako bonus jsou někteří hluční i při rituálu. Korunu tomu nasadil týpek v šortkách, který vlezl při větrání sauny před rituálem přes nápisy (No entry/Nevstupovat) dovnitř a měl videocall nahlas se synkem na hlasitý odposlech.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SPIKE411: ano, su vsade a tiez som nevidela ludi to pouzivat v saunach
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nebývají tam takové ty převlékací kabinky pro ty stydlivější?
    V Saunii v Hostivaři jsou. Ale asi jsem neviděl nikoho je používat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: společné šatny už jsou i na spoustě modernizovaných plavečáků. Je to svým způsobem praktické.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam