• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    _ALEXA_: zkusila jsi ho nekdy nahlas vyhlasit? drzym hlasem - vy si tady honite pero? a neni vam to blby takhle na verejnosti v saune? ja myslela ze takovy hovada sem nepoustej?
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    Včera mi odřekl kamarád saunu, tak jsem se do ní vydala sama (stejně se líp zrelaxuju bez kecání) a bohužel si zas naproti mě jeden pohoňkával :-/. Jako šrám na duši z toho nemám, ale je to prostě otravný. Mám na to docela smůlu (byť tělo nějak výstavní nemám, takže moc nechápu).

Jak to řešíte, holky? Jste po celou dobu zakrytý v prostěradle? To mi přijde o ničem, v prostěradle se prostě nezapotím. Zvažovala jsem, že příště raději napíšu sem do skupiny, jestli se ke mně někdo přidá, ale na nyx choděj taky dost různorodý lidi, že jo
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SK Žižkov :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SICKBOY4000: Tam to mas najlepsie bud do Olsanky, alebo do Sauna Spotu.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    MART1NKA: Vršovice :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SICKBOY4000: Kde je fotbal?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Mate tip na saunu v nedeli? Chceme s kucima pred fotbalem, cili v okne ~14:00 - 16:00 max.
    Co jsem tak koukal, tak hodne jich je od 15h a pozdeji.
    Asi nejaka ta Saunie, co? :-/
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SMOKY: Mně v pátek zrušili rezervaci, že to mají rozbitý. Tak se jim to asi teda nepovedlo dobře opravit :-/
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    MART1NKA: ja myslel tu odpocivarnu s lehatky a knihovnou. Tam neni moc prostor aby tam bylo vic lidi nez lehatek pokud by nepostavali uprostred. Pokud trefis jejich peak, tak to asi nemusi byt idealni, ale to je pak dost blby ve vsech saunach.

Bohuzel souhlasim s tim, ze pred rokem, nebo dvema to tam bylo o dost klidnejsi. Holt dan za uspech. Snad se podobneho konceptu chytnout dalsi a bude takovych mist vic a trochu se to rozprostre.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Vcera v kijukiju byla hromada lidi, vetsinou se to rozporostre, ale ted to vyslo, ze byli vsichni najednou v saune a nebylo skoro kam sednout. Navic jim nejak blbe topila kamna a bylo tam nejakych 88 stupnu .
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALTOR: V tej odpocivarne bol hluk, uplne narvano a relaxovat pri zapnutom svetle v miestnosti spojenej s jedalnou plnou ludi mi nejde.
    Asi to je cele tym, ze som tam bola ked to bolo najviac busy.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    NAVARA: Fer, panove s pupkem na mne moc neziraji. Na druhou stranu nektere zeny jsou na mne o dost zvedavejsi :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KRISHNA: beru poukazy, upeču ti za to něco slaného.) já skoro nikam jinám se svojí fobii nemůžu.. takže prosím jestli se chceš podělit, tak samoživitelka bude ráda!
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KRISHNA: Zrovna nebylo místo nikde, ale tak samozřejmě není potřeba jezdit do sauny autem. To byla prostě taková situace. A teda na recepci mě nikdo nikam jinam neodkázal (a já to tam zas tolik neznám), jen slečna krčila ramenama, že “bohužel, tak to teď je”
    No a souhlas, jsou hezčí sauny v Praze a člověk za to nemusí zaplatit takovou dardu.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MAR_TINA: OKi legit, v době, kdy jsem to dělal já, tak jsem rozhodně nevěděl, co to je BOZP a to, že z toho nemám dojebaný klouby přisuzuju tomu, že mi fakt bylo -náct, teď bych to nedělal ani za zlatý prase.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KRISHNA: měla jsem to ve škole. Dlouhodobá práce s vibrujícími věcmi hlavně v chladu způsobuje vazoneurozu, obrana je nosit antivibracni rukavice a držet ruce v teple, když je zima. Nic jiného.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MAR_TINA: No a nebo se dá zaparkovat o 200m dál před areálem, kde je vždycky místo :) To ti ostatně řeknou i na tý recepci, ať do toho parkinghousu za 90kč nelezeš. Já mám do stepu hromadu poukazů od kámoše, takže mě výlet tam nikdy nestal vůbec nic, ale stejně nechápu, co na tom všichni viděj. Chodí tam všichni a mě to tam teda moc nebaví, dobrá je akorát ta sauna s krbem, kde většinou nikdo neni.

MAR_TINA: To je hezká legenda, zajímalo by mě, co na toběžne ukrajinec. Musím říct, že jsem za život vyhloubil desítky vodovodních studní a zhutnil stovky metrů chodníků, pneumatickou sbíječkou i žábou, který jsem měl v ruce celej den a jsem furt na živu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem se v bublajícím horkém venkovním bazénku v Lounech dozvěděla, že s žábou (strojní pěch) nebo sbíječkou se může pracovat max 10 minut v kuse, protože to napění krev a srdce to nedá.

Ale městský bazén Louny mohu doporučit. pěkný bazén, sauna malá, ale pěkná, jedna finská, malá "bio" - nižší teplota vyšší vlhkost. Výlez ven na balkon do zimy, ochlazovací bazénky dva za dveřma, nějaká sprcha. A za dvě hodiny sauna a bazén včetně prostěradla jsem platila do 270 kč.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALTOR: Martinka je na hrudníku přeci jen vybavenější, než ty ;)
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Teď se teda koukám, že to mají i na stránkách. My jsme tam byly hned nějak druhej den potom, co se ty podmínky změnily, tak to bylo překvápko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam