• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Nechce nejaka zena 3 vstupy do Sauny Narodni? Mam to adresne a objavila sa mi tzv fyzikalna alergia (na teplo). Jeden stoji 300, je to do septembra, budete to rezervovat na moje meno. Bola by skoda, keby to prepadlo.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IF_: dík, já právě ve Stepu zase začala narážet na takovýho páprdu, honiče..
    jak tam chodím už přes osm let, tak jsem ho tam kdysi vídala a ted po letech je tam zase.. tak uvidím co z toho bude, minule než jsem stihla zasáhnout, tak přestal chodit..
    IF_
    IF_ --- ---
    KOPRETKA: Na Repich, ktere jsem tu nedavno doporucovala. Ale tak oni za to nemuzou:/
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IF_: kde prosím ve Stepu?
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Ja uz na ten nyx psat nic nebudu:)

Tak dnes poprve obtezovani v saune. Byli jsme jen sami 2 ve velke saune a zeptal se, ze jestli muze vedet, co delam za sport, ze mam hrozne hezkou postavu. Ja naiva jsem zrovna v takove priprave a mam tvrdsi teninky tak jsem myslela, ze ho to vazne zajima :D Pak ze na me koukal uz venku a zda mi muze namasirovat chodidla a sahl mi na me. Poslala jsem ho k sipku a odesel.

Takze honeni nastesti stale nic, ale i tohle mi stacilo.
    NATAALKA
    NATAALKA --- ---
    nemate nejaky skryty tip na infrasaunu na Praze 7 nebo sirsim centru? googlila jsem a nasla Hadovku a Sauna Central (oboji celkem drahy a hlavne shanim neco bliz k domovu). dik moc.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AXTHEB: To nevim.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ONDRA_99: a kolik je na lavici nevíš
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Tak jsem se po prichodu na smenu schvalne podival. My mame ve finske u stropu 99 a v parnim narazu 89. A to mne oboje prijde fajn teplota.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    AXTHEB: To jsou normální elektrický kamna
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ONDRA_99: 75; na úrovni lavic, má to v popisku
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GLOBETROTTER: Nevim co je “ideal”, ale pocitove mne 75 prijde malo. Teda merene u stropu. Jeste jedna vec nezaznela. Napriklad ve Spotu to jednou zkouseli a rozdil teploty mezi patrama meli 15 stupnu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ONDRA_99: To je jasný. Bral jsem to jako suchou (finskou) saunu.

NAVARA: Nevšiml jsem si, že by to tam měli napsané, mohl jsem to ale přehlédnout. Pokud je a nemají to uvedené, tak to není úplně košer.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    THAIGRR: Pro Nyxi sraz ok, ale ja chodím sólo, tak bych to nevyužil.
    Btw, že je změna v rezervacích Kayaku? Protože jsem jeste loni rezervoval a platil až na místě
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GLOBETROTTER: To takhle nejde podle me rict. Jde o kombinaci teploty a vlhkosti. Ve finske saune (velmi nizka vlhkost) je to dost malo. V parni saune bys pri 75 nevydrzel ani vejit. :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GLOBETROTTER: Není to infra sauna?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SICKBOY4000: za 15 kil pro 6 lidí na 2 hodiny mi to nepřipadá blbá cena za saunu
    ale stejně bych tam asi nešel, podle fotek a popisu je to divnej koncept
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    GREENCAT: Za 149,- by to byla pecka na 2h ta jejich marketingová akce :))
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GREENCAT: Já bych k tomu měl obecný dotaz k obecenstvu: v popisu podniku je mj.uvedeno, že optimální saunovací teplota je 75 stupňů. Může k tomu někdo něco trochu odborněji říci? Osobně mi to přijde jako příliš nízká teplota, při které se asi nedokážu pořádně potit, ale jsem velmi laik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam