• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SICKBOY4000: Viz [BEEBLEBROX @ Saunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]] a předchozí příspěvky.

Dlouho jsem tam nebyl (co se změnil majitel/provozovatel), ale v zásadě se mi tam líbilo, když jsem tam zrovna nevychytal nějaký nával.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SICKBOY4000: Mně to tam přijde hrozně klaustrofobní
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Wellness Holešky -> byl někdo? Zvažuji návštěvu, berou multisport s doplatkem, koukám.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AXTHEB: ja som z toho IT uplne zblbla, hovorila som si, koho moze uspokojovat infrastruktura... a potom som zistila, ze som v saunach.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Zas pokud tě infra uspokojuje, tak bych šel do ní. Je to rychlé, proti finské levné na provoz.
    Rozhodně bych volil nějakou, která se dá zapnout z telefonu
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    No brainer, i když pokud víš určitě, že venkovní saunu postavíš a máš dobré prostředí (prostě klid a mír okolo) a nemáš z prázdné místnosti dobrý přístup do sprchy a ven, tak bych spíš volil soustředit se na famózní venkovní saunu. Pak ještě rozhodnout jestli elektrika nebo dřevo. Taky finanční stránka - vytápění sauny - čím větší, tím dražší: topení, materiál na stavbu i velikost kamen.

Taky nejsem fanoušek infra, nebaví mě to, ani z toho nemám nikdy dobrý pocit.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    TECZKA: nedělají se i kombinace Finska infra? Jinak bych bral finskou 😀
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    TECZKA: Osobně infra neuznávám a nikdy jsem nepřišel infra na chuť, takže pro mě by to byla jasná volba :)
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    Mám doma prázdnou místnost, dřív sklad nářadí. Je to cca 6m3 a chtěla bych tam saunu. Nedokážu se rozhodnout, jestli infra nebo finskou. Nějaký rady, zkušenosti? Finskou bych stavěla svépomocí, inrakabinu bych kupovala.
    Mám ráda oboje, podle toho se nerozhodnu, říkám si, že chýši si můžu udělat na zahradě, takže infra. Ale pak si říkám, že nevím, jestli je infra tak dobrá pro zdraví...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GLOBETROTTER: je to krásný. Je to drahý a je tam hodně lidí.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Máte někdo nějaké negativní dojmy z Maximusu na Prýglu? Jde mi jen o wellness (a víc o bazény než o sauny), ne o hotel. Díky.
    LITROP
    LITROP --- ---
    KUHL: jj
    KUHL
    KUHL --- ---
    LITROP: soutok Berounky a Vltavy:)?
    LITROP
    LITROP --- ---
    Takjedna letni stanova...

KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Harfa má nějaký dlouhodobý problém, že jim večer dochází teplá voda ve sprchách (mnohem víc, než jinde).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AUSSIE: Tak ona neni spatna, jen ostatni jsou lepsi. Ruznych divnolidi je na Harfe nejvic. Ale tak je to tim ze jsem "rozmazlenej" z Hostiku. Tam jsou hosti uplne bozi, vetsina jsou stali lide kteri chodi pravidelne, navzajem se zname a jsou hrozne prijemni.
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    ONDRA_99: Proč se ti zdá Harfa nejhorší? Mě to tam špatný nepřipadá. Čisto, slušný lidi, žádné excesy
    CHODEC23
    CHODEC23 --- ---
    KOPRETKA: chodím na Chodov většinou od dvanácti do pěti. Vždy pár lidí a jak tom velké, tak potkavam ostatní většinou jenom na terase.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MAR_TINA: Krakov je zaroven nejmensi v Praze, takze to je tim umocneny. Hostik je na tom podobne, je akorat o trosku vetsi. Ja mam v zazemi na Hostiku alespon okno ven, takze rozeznam denni dobu. :D
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Když jsme u té akce Saunie, šel by někdo tento týden dopoledne? Ideálně do některé, kde je venkovní prostor, když je teď tak krásná zima :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam