• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    dekuju za podporu, hlasim ze ropovod Druzba opet premava :)
    Jinak vrele doporucuju (krom vseho ostatniho) kapri polevku Koi-koku. Je to teda hnus fialovej ale dela zazraky :)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    zhruba kolem tretiho ctvrtyho mesice po porodu je tohle uplne normalni, vydrzte, hlavne klid...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ALIANOR: zkus jeste odsavat odsavackou mezi kojenim a zvetsit si produkci..... ja teda nezacla menstruovat po dobu kojeni, ale z hruba v tomhle obdobi jsem najednou vysala 30tku.... tak sem mela bud prisaty dite, nebo odsavacku a popvedlo se to")
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    Mate prosim vas nekdo zkusenost s temer uplnym zastavenim laktace pri menstruaci? Svistovi tahne na osmej tejden a ja zacala najednou krvacet - a jako kdyz mlikarna zavre. Driv si tahala kolem 150 z jednoho a bez problemu jsem jeste odstrikavala a ted jsem rada ze da stovku z obou ... sucho jak na Sahare a v podstate ze dne na den.
    Zkousim takovy ty provareny rady - kojic caj na hektolitry, vydatne jidlo, teple obklady, stridani a podobne, ale zatim nic moc. Takze dokrmujem zasobama z mrazaku a pomalu silham po umelym :(
    Je nejaka sance ze se to zase spravi az skoncim, nebo mam smulu? A nemate nekdo tip co jeste bych mohla udelat? Me ty flasky desne iritujou :)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    LO_: jo, ty jo, eliska si znovu vzpomnela ve dvou letech (tj pul roku pote, co se malej narodil)...to vis, zarlivost je mocna...;)
    LO_
    LO_ --- ---
    SMAGUE: A pije z prsa nebo odstrikane z hrnku? Ja jsem chtela, aby starsi kluk kdyz kojim malou pil taky ale on nema zajem..
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    pratele, tak mi eliska temer po roce nekojeni zacala zase pit milcko...vopice jedna...kdyby tam aspon neco nechala pro malyho!
    HARALD
    HARALD --- ---
    SMAGUE: řek bych, že ho prostě něco sere. :-)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    HARALD: nebo to spatne tece...bud malo nebo moc...kdyz malo a nechce se tomu nasemu broucililinovi tahat, tak mu dam z druhyho prsaka...a kdyz moc...a strika mu to samovolne az do krku...tak ma smulu, protoze ja taky nechci prasknout!...a nebo ho proste neco sere...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    HARALD: to dela Andulka taky, a to vetsinou, kdyz ji boli brisko a tim jak zacne papat rozhybe se ji peristaltika a nekdy to muze i trohu bolet. Az se nauci dobre pordikovat a kakat bude to lepsi.
    HARALD
    HARALD --- ---
    když už je tu tenhle specializovaný klub, zeptám se tady... Adam se občas při kojení vyloženě rozčiluje, pobrekává, Becky ho musí uklidňovat. je to ale jen nárazově, třeba třikrát za sebou a pak týden v pořádku. stává se vám to taky? (máme se znepokojovat?)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    kdyz jsem zacinala kojit, neslo nam to a tak me nebavilo. Ale jen se na me mala pri kojeni dlouze podivala a bylo to. Uz me to bavi:) ty pohledy ty jsou.....
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    ...pro inspiraci...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam