SANCHA: tim, ze to nevnimam jako problem, nemyslim, ze bych nekdy nebyla silene unavena, zvlast ten unor byl u nas fakt vyzivny, jak ho bolely zuby, brecel, chtel nosit, prso nestacilo, takze to bylo na palici. Od jeho cca 10 mesicu veku jsem zacala postupne zarazovat do jidelnicku nejdriv slabsi a ted uz i silny zeleny caj (sypany, vicenalevovy), pila jsem ho hodne pred otehotnenim a po porodu s nim byla opatrna, abych nenarusila spanek ditete. ted uz vim, ze mu tim spanek nenarusuju (je vetsi a spank.cykly ma jakztakz ustaleny), je to spolu s cokoladou muj naprosto nepostradatelnej doping a posla bych bez nej (mam i dost nizkej tlak, takze nekdy fakt stavy na omdleni).
prosli jsme si (co se moji unavy) tyce nekolik tezkych obdobi a z toho tak 2 do 8 mesicu veku, takze pokud to zazivas poprve ted, vidim to jako dar :)
na 2. str.musim rict, ze to dost rychle uteklo a nechce se mi verit, ze uz mu budou 2 roky.
a jeste viz. Laura Gutmanova - "budi se dite casto v noci?" = "proc se maminka budi casto v noci/proc potrebuje, aby se jeji dite v noci tak casto budilo?" - ta Gutmanova to takhle podava a je fakt, ze v obdobi me zvysene uzkosti (jakehokoli puvodu) se budi vic. + teda dojmy ze dne, co je tady uz popsane, do tech cca 15 mesicu imho mely velky podil na neklidnych nocich u nas...