• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PISISKVOR: opravdu hodne pit, kor ted v lete, klidne jen vodu
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: cca v 18 měsících při kojení ráno a večer nebo možná jen večer, ja si to už nepamatuji,
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    KYO: 11m po porodu, na moje narozky:(
    SNELA
    SNELA --- ---
    KYO: 8m od porodu, na dcery svátek :D
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KYO: po sedmi týdnech. Yaaaaay. Po měsíci skončily očistky, těšila jsem se, jak jsem zase na pár měsíců z obliga koupě vložek a za tři týdny to přišlo znovu. A to jsem tehdy kojila tak co hodinu a půl, dvě.
    KYO
    KYO --- ---
    Jak dlouho po porodu pri plnem kojeni se vam vratily mesicky? dnes me cely den boli zada a brisko.... stary znamy pocity :D
    GIO
    GIO --- ---
    KYO: no.. hrat.... spis spolu bojovat:))
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Dneska prekvapko, starsi si na usinani rekla radsi o mliko do lahve, nez kojeni. Bez kojeni jsem ji vecer neuspavala od narozeni mimina. Asi to opravdu pomalu smeruje k odstavu :-)
    Jeste se mi po tom bude jednou styskat, ale ted se tesim...
    KYO
    KYO --- ---
    ORIKA: to jsou vybrane fotky z dobrych uhlu, a hlavne tohle nabirani je zalezitost tak dvou trech mesicu, predtim to bylo ok.... :D kdyztak posta s fotkou :D
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KYO: nechci ti do toho kecat, ale teda minimálně na fotkách špekatě nevypadáš ;)
    KYO
    KYO --- ---
    VENIKA: nedivila bych se, ja musim mit vsechno :D ale podle obrazku to nevypada, spis mam proste jen speky :]]]
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KYO: ja po prvnim porodu nezhubla nic az do dalsiho tehotenstvi. Ted to jde trochu dolu, jak kojim a nosim dve... Nekoho se zasoby drzej az do odstavu.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KYO: Ad bricho, nejdriv bych si asi zkontrolovala (nechala zkontrolovat), jestli nemas diastazu. Aby sis to cvikama jeste nezhorsila.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    KYO: tak urcite to bude slozitejsi....no a co cvicit doma sedy lehy nebo tak neco?
    KYO
    KYO --- ---
    SANCHA: petkrat denne, nepocitam jako nocni kojeni, to je fakt ruzny a muze to byt klidne i ctyrikrat za noc a jeste rano, podle me spis jim hrozne studenou kuchyni, pecivo, neco na to, zelenina, ovoce... ale nedam si nic poradnyho.... takze jim vlastne furt a asi ne uplne zdrave.
    KYO
    KYO --- ---
    KAMPA: me roste bricho...to je hruza.... vak se naplnuje :) nevim, ze by sel vsechen tuk do kojeni.... to mi prijde moc zjednodusene.

SANCHA: snad to odezni, kojim furt petkrat denne, jak si rekne vicemene, protoze normalni stravu moc nechce. tak si prijdu uz takova vycerpana.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    /oprava - videla jsem/
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    KYO: po kojeni? ja mam prave pocit, ze kojenim clovek prichazi o tuk v oblasti hyzdi..vydela jsem nekde nejaky schema, kde telo bere prebytecnej tuk do mm.
    ja jsem na svy vaze byla rok po porodu. necvicim, ale hybu se...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    KOTENCE:
    NEMESISS:
    holky , mam to tedy uplne stejne! vicemene me to neijak neomezuje a vim, ze tim dceri davam porad prospesny latky a taky pocit bezpeci. je mnohem mene nemocna a kdyz uz onemocni, tak prubeh je lehci. co mam tak srovnani, a verim tomu, ze je to diky kojeni. taky si rikam, ze to jednou skonci a je to furt jen par let ve srovnani s celym zivotem....ale nekdy to na me padne, ze uz me to stve. od porodu jsem spala pouze jednu noc normalne. co mi vlastne vadi nejvic, ze neumi - nechce (nevim) usnout bez prsa. v nedeli jsmem byla na sedanku a uspaval pritel - nosenim.
    co me trochu nebavi je, jak kamosky a moje mama - ty furt kojis? na to se uz vykasli (ha ha ha, to je asi tak jako bych rekla kurakovi, proste nekur)
    KYO
    KYO --- ---
    Jak jste na tom byly se shazovanim nepatricne zateze po kojeni? prijdu si jak beckoid....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam