NEMESISS: Kazy se ji vytvorily tri a pomerne nahle. treba behem mesice. zaregistrovala, pac je mela na hornich zoubcich, neslo to prehlidnout. ja jsem z toho mela fakt skoro depku, protoze pravidelne cistime. jediny, co me napadlo je, ze to mohla mit v souvislosti s branim ATB. nocni kojeni na to vliv nema. toho bych se vubec nebala. byly jsme v zubnim dome ve Strasnicich v Pze. Je to stredisko pro deti, takze hrozne sladky zubarky a sestry, televizka, detsky koutek atd. Prvni kaz zvladla mala vyborne, u dalsich dvou brecela. Cely to trva ani cca 6 minut, delaj to jinak, nez nam dospelakum. je to fakt rychlovka, mala na me lezela/sedela. Bíla plomba 400kc, amalgan neco pres 300kc.
Jako strasne me prekvapila, cekala jsem peklicko....skoro jsem to obrecela. Co je horsi je to uspavani....hodka. ale ja nevim, jak to maj ostastni mamy, jak dlouho to trva....??? u prsa byla do peti minut tuhos. noc probiha celkem dobre, budi se jednou az dvakrat (pred tim treba desektrat). a docela rychle vytuhne, respektuje, ze nesmi pit mliko. trochu se bojim, aby mi v polospanku necapla bradavku a nezacala sat, treba bych to nezaregistrovala a sly by do ni ty hormony z antikoncepce :( ale myslim, ze dobry, snazim se na to davat pozor. jak dlouho je mliko jeste v prsou tak???
KYO: touhle dobou jsem pres den jeste hodne kojila....mozna pres tu zimu bych to radeji zanechala, na jare pak bude clovek mnohem vice venku a dite prestane tolik chtit. navic se s ni pak i lepe domluvis....tot moje rada a uklidneni a povzbuzeni. ted radej jak blici virozy, tak chripajzny...