TAPINA: no, plisen je u Balouse potvrzena, lecba zabrala, uz se nedrbe, vse se mu zahojilo/zarostlo, prestal linat. Dostal ockovani, zejtra jdem jeste na preockovani. Byl na dietnich granulich, pak ctyri dny na vareny rejzi s libovym kurecim, ctvrtej den sracka jak bic. Zpatky na granule, par dni ok, ted ma zas tak ruzne sracky, jinak je uplne ok.
Jenze problemy ma i malej, kteryho jsem si vzala pred 6 nedelama po kastraci, mezitim jeste musle bejt preockovanej. Jednak si furt lize rit a sankuje (analky mel skoro prazdny, prostata v pohode, po vymacknuti analek to neprestalo), na jedny pacce si rozlizal meziprsti, nozicky si furt ruzne okusuje. Posledni dny ma taky ruzne sracky s tim, ze to ma stjenej prubeh jako u Balouse - jeden den se vysere z podoby, druhej den upln v cajku, za dva dny zas. Dneska jsem ho koupala v samponu, co mam pro Balouse a co mi vetka rikala, ze ho v tom taky mam brat (nazev si nepamatuju a jsem v praci, je to nejakej desifekcni) a lina teda fest ted:( Takze mam strach, ze ma plisen taky vzhledem k tom,u ze tu imunitu taky asi nemusel mit uplne v cajku v ramci kastrace, stresu z presunu a ockovani. Zejtra jedu s tim Balousem, mam nechat delat kultivaci, kdyz jsem ho dneska koupala?
Ja uz jsem z nich uplnev prdeli po pravde.