MAR_TINA: já se s nechutenstvím potýkala u kocoura. Vzhledem k tomu, že má cukrovku to byl docela problém. Zkoušela jsem různé věci, i různé způsoby krmení - z ruky, z misky, ze země, ze stolu, různé místnosti, vše nastřídačku - vždycky to chvilku fungovalo, ale za pár dní zase nejedl. Granule vůbec, vařené maso vůbec, tak pak jedině syrové a pouze vepřové, jiné nechtěl. Rozemleté ani náhodou, pouze nakrájené na kostičky (i když to bylo to samé). Teď už se teda rozjedl a jí hezky. Ale co pomáhalo ho rozjíst bylo, když jsem to maso opatlala něčím, co má rád. Miluje jogurty, sýry. Dávala jsem mu pak i sladké jogurty, už jsem neřešila, jestli je to dobře nebo ne, hlavně, že žral. I trochu natrhané a zamíchané šunky, která mu chutná. Prostě cokoli, co podpořilo chuť k jídlu, plátkový sýr, kysaná smetana. V květnu mu bude 16, už 2,5 roku má cukrovku, vypadá báječně, takže mu sem tam přilepším něčím, co by neměl, ať si užije :)
Co ještě chvilku fungovalo bylo to, když jsem to nakrájené maso (bylo to teda kuřecí), dala na chviličku do mikrovlnky. Trochu se zatáhlo a pustilo takovou šťávu, ale zůstalo syrové. To teda taky chvilku jedl.
Tak jedině jestli víš, co jí opravdu chutná, jestli něco takového je, tak to tam zkusit zamíchat....