pomoc, blechy .-(
jsme na floride a vsemoznejm broukum se tu vyborne dari. Cca pred necelymi dvema tydny jsme nasli na dvou psech blechy. Spali s nami v posteli, dokonce jsem na sobe v noci nejakou chytla.
Takze jsme udelali protiblesi koupel, vystrikali celej dum nejakym sprejem, zahradu sprejem ktery se pridelava na hadici a redi se vodou, psi dostali Advantix pipetu. Prislo nam ze blech ubyva, tak to asi zabralo, jeste jsme pak koupili nejakou Flea bomb - odzatkuje se sprej v dome a musi se aspon na dve hodiny pryc, ma se to dostat vsude.. ovsem dneska jsem zjistila ze jsou uplne zableseni, blechy nejsou vubec zpomalene jak to bylo videt prvni den po Advantixu (tzn nefunguje vubec?) a mam tu na jeden den na hlidani psa a uz je taky plnej blech, coz je pruser. My samozrejme zestipani.
Dotaz zni, ma nekdo napad co jeste udelat? Muzu toho ciziho psa pred tim nez ho poslu domu postrikat nejakym sprejem? (taky ma nejakou pipetu, ale evidentne ty mrchy jsou nejaky odolny, tak aby mu to nejak neuskodilo, je to bisonek..) Snad to neni moc zmateny, uz mi z toho hrabe.
(a jeste dotaz, muzou se mi nastehovat blechy do dredu? Citim jak mi tam lezou, ale doufam ze je to jen psycho. Asi si je umeju tim psim samponem - pise se na nem, ze v zadnym pripade neni pro lidi, ale asi to bude fuk ze..)