• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TARGI
    TARGI --- ---
    TESSS: to je v praci :-D sefuv stůl :-D :-D
    TESSS
    TESSS --- ---
    TARGI: pes na stole, z toho by kleplo me :-) teda ten muj tam taky leze, kdyz nejsem doma, ale stve me tim
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    HUDOUS_ML: dobre, privest do mnozstvi psu co tu jsou je samozrejme blby, ale nevidim v tom takovou tragedii jako v umyslnym mnozeni nebo v nejake nemoci.
    TARGI
    TARGI --- ---
    takhle vypadala včera, lepší foto nemám
    TARGI
    TARGI --- ---
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: právě ze jde hned o několik životů
    TARGI
    TARGI --- ---
    jak to tak počítám znova podle datum a přesného konce doharani by cca u asi týden přinášela
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    TARGI: ale sim te, nejde o zivot ne? :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    ANABEL_LEE: ale jsou fakt povedeny! :)

TARGI
    TARGI --- ---
    jako jestli nenapisu,tak mě klaplo :'( :'(
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    No, alespoň tady u té neplánované plemenitby bývají zpravidla bezproblémové porody :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak ted jsi ji uklidnila!!!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Dej vedet, kamaradky cuba mela falesku, na veterine ji rekli ze to je faleska a ted je z toho sedm prcku :D do posledni chvile nebylo vubec nic poznat, jednou prisli a cumela na ne stenata. :D
    SISTA
    SISTA --- ---
    XAJA: taky se hlasim do klubu - jedna nase cuba to ma s tvym psem jak pres kopirak.

zkouseli jsme menit granule, posunout dobu krmeni, snizit prisun pamlsku, ale zlepseni bejva spis narazovy.
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: no jako doufám, vyzle sice není ale já jí teď asi 12 dnů vodila do práce a chlapi mi ji tu vykrmovali, granulí se mi pak doma ani nevšimla..spíš mi přijde jestli ji tím pre
    krmovanim neprohlobili tu falesku... tím se utesuju
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: To už by ale muselo být vidět i na břiše, kdyby byla těsně před porodem. To spíš ta faleška.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TARGI: nezblaznis, odpoledne pujdete na sono a budes mit klid ;) a i kdyby, neni to konec sveta ;)
    REK11
    REK11 --- ---
    TARGI: tak si vezme dovcu pritel. klid, ted uz s tim nic neudelas....kocka mela falesku i s mlekem potvurka
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: no nemá, ale kámošky fena při jednom steneti taky nevypadala že je tehule...holky, já se tu do konce prac doby zblaznim :'(
    TARGI
    TARGI --- ---
    ANABEL_LEE: no jako já ji hlídala, ale dělala jsem Kr dl týden a nevím, jak to pojal přítel, já doufám že ji uhlidal, ale vím já??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam