• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LA_PIOVRA: Těžko říct, já s tím osobní zkušenosti nemám. Říkali, jaké konkrétně komplikace?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TAPINA: jakej mas ty nazor/zkusenosti na laparoskopickou varantu kastrace feny. Tam, kde klestili Lilusku ( http://www.vetnemo.cz/ ) mi rekli, ze uz laparoskopicky kastrace delat nechteji, ze bylo vetsi procento pooperacnich komplikaci.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NICKIE: Nevidím důvod nedat. Očkování s imunitou zamává, klíšťata můžou taky, Bravecto moc nemá jak. To není větší zásah do organismu, než třeba odčervení.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TAPINA: myslis, ze je Bravecto bezpecny i pro psa se spatnou imunitou? Valcime porad s exemy a zanety usi a treba ockovani nam to vzdycky rozjede, nicmene letos ma spoustu klistat a to na tu imunitu taky nebude asi ideal, tak premyslim, jestli mu to dat
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VODA: Přes pochvu ne. Možnosti jsou klasicky a laparoskopicky, tj. přes břicho, ale několika menšíma otvorama.
    VODA
    VODA --- ---
    Chtěla jsem se zeptat, zda-li se dá provést kastrace feny (vyjmutí dělohy, vaječníků) přes pochvu a nebo je vždy potřeba otevřít břicho? Díky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PIKKMA: Pecky nejsou toxický, ale hrozí u nich uvíznutí v žaludku nebo střevě a hniloba. A na to stačí jedna.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    vadí něčemu když můj pes (23kg) neustále požírá různé nezralé plody spadlé ze stromů? (jabka, svestky, merunky..) snažim se ho hlídat takže celou vycházku řvu nežer to! vyplivni to! :D ale občas stejnak něco loupne... někde sem četla že sou ty pecky toxický, ale to by jich asi musel sníst víc že?
    GIO
    GIO --- ---
    no je to o fous,...hlidam, diky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: Je to normální, ale někdy se to taky přežene tak, že už to normální není. Hlídej to, nesmí být viditelná vnitřní sliznice vyhřezlá navenek.
    GIO
    GIO --- ---
    mi zrovna cuba hara a teda, tak oteklou pipinu ma.... pry to je normalni, je to tak, tapino, nebo mam plasit?:)

nemecka doga
    IF_
    IF_ --- ---
    TARGI: Takhle měla moul při faleškách nateklý cecky taky a crčelo z nich mlíko doslova proudem. Pomáhaly nám na to kapky Galastop.
    TARGI
    TARGI --- ---
    FIFAJZ: ona si hračky leda tak demoluje...nehraje si...jídlo se omezí, a budem chodit hodně k vodě, víc a delší procházky... Já ji dám, mure jedny :-D jsem za dnešek zestarla asi o pět let :-D
    TARGI
    TARGI --- ---
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    TARGI: Gratuluju k falesce, dle cudliku teda po prvnim harani ji ma vydatnou. Takze pekne omezit pamlsky, zradylko, pridat pohybu fest, at nema organismus cas na vymysleni a tvorbu mleka. Ideal libovy dietni maso a zelenina, zadny sacharidy, pohyb, pohyb, pohyb, hlavu zamestnat, pelisek klidne prekopat na jiny misto, aby si nechtela kojit ci hamtat hracky. Hlidat mlecnou zlazu, at ji to netvrde nejak a nechytne zanet. Je to krasavice. :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    tak jo, opět byl výtok...letěla jsem na vet... ten zhodnotil celkový stav udělal sono... výsledek..žádný zánět a žádná štěňátka, je to jen šílena faleska... s tím že nám dal masticku a že se máme pokusit to zmáknout takhle. že do ní nechce cpát hormony
    TARGI
    TARGI --- ---
    REK11: díky :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    TARGI: jéé to je prdelka
    TARGI
    TARGI --- ---
    foceno teď, kila na víc má ale tyjsou po vykrmu v kanclu. tak já už zas mlčím a kdyby něco, dám vědět
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI
    TARGI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam