kočičí dotaz .. kdy je "čas" na extrakci zubů a dá se to nějak poznat samo-doma, že se hodí vyrazit? .. naše ultra-alergické zvíře (už je to taková nálepka) má věčně rudé dásně pod zubama (už od kotěte), že by extra voněla, když zívá, se taky říct nedá, poslední dobou často přežvykuje a polyká sliny a v Galee mě s vyndaváním zubů straší od jejích dvou let (teď je jí pět) .. granule žere stále, ale mám z ní tak nějak pocit, že se jí do toho vždycky dost nechce a jde, jen proto, že už má fakt hlad (denní dávku do sebe nasouká, ale radost z toho očividně nemá) .. dlouho (víc než rok, je alergická na vakcinaci, takže ani na tu nejezdíme) jsme neměli žádný problém ŤUKŤUKŤUK tak si skoro říkám, jestli by nestálo za to, vzít ji "na návštěvu" a nechat ji vyšetřit .. nicméně, je to přecijen spousta času (kterého teď nemám na zbyt a v dalších měsících se to extra nezlepší) navíc jak B. zjistí, že na veterině dlouho nebyla a dostane nějakou medicínu, jsme tam v následujících pár měsících s frekvencí minimálně dvakrát týdně pečení vaření, tak se mi tam vlastně moc nechce, když jinak se tváří, že je okay :) .. rady, tipy?