Mam divnootazku.. Balous, kterej ma hypofunkci stitny a je odjakteziv citlivej na kuzicku.. Pred tydnem v nedeli jsme byli piprve letos u rybniku, vycachtal se, po prijezdu domu jsem ho proplachla radne pitnou vodou a osusila rucnikem, neschnul na primym slunci, nicmene stejne se zacal vydrbavat a vykusovat :( jako posledni dva roky, zajela sem mu pro prednison, dostaval proste v sezone ctvrt tablety a byl uplne v cajku.. Nasadila jsem mu celou, vcera snizila na pulku.. Dnes sem prijela z prace, zjistila sem ze ma rozhryzanou tlapu shora, zacala ho prohlizet a objevila sem mu velkej hotspot na vnitrni strane stehna. To je sice na hovno, ale tak nejak ok. Co me ale zarazilo, mezi tim hotspotem a koulema mu zezelenala srst?? Doma jsme zadnou chemii nepouzili, ani savo, ani cokoli jinyho, vytiram jarovou vodou, proste me nenapada z ceho by to mohl mit. Doma si vlasy nebarvim a uz vubec je nemam zeleny, fakt nechapu.. Damo jsem mu mista s hotspotama vystrihala dohola strojkem osetrila hypermanganem a nasadila mu limec, ale.. Muze mi nekdo vysvetlit zelenou srst?