• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: V útulku bude bez registrace dohledatelný stejně, jako bez čipu, když si ho tam aktivně najdeš. Povinné bude mít čip a mít číslo v průkazu, ale registraci fakt doporučuju. Je jich víc, ale v praxi je Národní registr a pak banda přicmrndávačů.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: o tom registru vim, zjistila jsem, ze jich je vic. Pak jsem to prestala resit. MP kontroluje, jestli cip je nebo neni a v utulku by byl dohledatelny, doufam. Ale melo jsem to resit, vim
    Takze bude stacit, kdyz mi dr. rekne cislo a nalepi ho do OP? Dik
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Když čip má, tak není co řešit, číslo čipu nalepit do očkováku a je to. Bude to jako s pasem, kdo neprokáže číslem čipu, že tenhle očkovák patří k tomuhle zvířeti, ten to nebude mít uznané. (K čemu je čip, který není v žádném registru? To by měl být především tvůj zájem, aby někde byl)
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: ctu to az dnes, tak se omlovvam za pozdni reakci. Neplati? Znamena to, ze prokazani se ockovakem nebude uznano? Pripadne vypis karty od veterinare? V ockovaku je nalepka, cislo sarze, datum a razitko, coz asi vis :) Tohle by opravdu neuznali? Muj pes cip ma, ale neni uveden v zadnem registru, ockovani platny do 4/2 2021. Znamena no to, ze to budu muset zase resit a platit?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: vyborne, dekuji :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Snad ne a kromě toho tyhle antistresové věci mají indikaci i při zdravotních problémech. Klidný pacient méně trpí a rychleji se léčí.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: tak ja vyzkousim oboji
    zdravotni uz by to tedy byt nemelo, ne?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Tam počítej, že to chce trošku delší dobu na nástup účinku, tak týden.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: Alavis Relax pro psy a kočky 75mg 20cps
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Kterej? Alavis má Calming, ten je dobrej, ale ten Aptus je o něco silnější.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: Já zrovna objednal Alavis. Ten nefunguje?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Sorry, je to Aptus Relax, ne Alavis
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: zkusim

a je neco co muzu dat na sedacku aby na ni nesel? neco vonavyho treba? matne si pamatuju ze by mel fungovat eukalyptus, ale taky je pro ne myslim jedovatej...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Zkus Alavis Relax
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    CAMELLA: feliway mam, odparovac i sprej, bez efektu...
    je mozny aby se mu za necely tyden vratil zanet? od pondelka nebere antibiotika, v nedeli mel mocak cistej...
    ale vidim to taky na ten stres a s tim vubec netusim co udelat...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZVIRATKO: spíš než značkování je to prostě stres, že mu někdo chodí za okny. Co se týče rad, můžeš zkusit třeba feliway/alavis calming/něco jiného na stres co ti doporučí tvůj vet
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tak potom co jsem kocourovi vylecil mocak dal chcije po byte - pije dost, cura v pohode do zachodku kdyz jsem doma, ale ted nam delaj fasadu na baraku a zacal pocuravat veci v obyvaku coz nikdy predtim nedelal :( primo za oknama je leseni s delnikama a mam pocit ze si to tu jakoby znackuje, je to mozny? nebo je to dozvuk toho mocaku? nejaky tip jak osetrit mista kam fakt nechci aby chodil? nebo pres to mam dat igelit a doufat ze to prejde?
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    LA_PIOVRA: To je to samý... průměrný NO a průměrný lovecký stojí pod 10k.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    WESSNA: a taky se bfhne ndcipuji takovi fi styndardni "zahradni" NO, tetovani je levnejsi, tak proc ho platit.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    GIO: Myslivci, však to píšu :)
    Oni i myslivečtí psi (ti opravdu využívaní, ne ti módní) nestojí ani 10.000,- . Sestra si fenu kupovala strašně drahou na tu dobu - stála celých 6 tisíc :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam