• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TABBY
    TABBY --- ---
    CAMELLA: [Bych potřebovala sponzorsky asi tak kamion. ;)]
    TABBY
    TABBY --- ---
    CAMELLA: Ok.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TABBY: nefunguje dejve, nefunguje. Fakt dej ten stronghold :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    TAPINA: No, my jsme tu ještě před rokem blechy vůbec neměli. Tak snad než si bl??ty mechy vytvoří rezistenci, mohl by aspoň rok dva fungovat (zbožné přání, vím ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    (Aha tak Fypryst je od 8 týdnů. Ale stejně nefunguje.)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Já bych mu dala Stronghold a klidně hned. Ten Fypryst bude stejně na nic (když pominu drobnost, že fipronilové pipety jsou od 3 měsíců).
    TABBY
    TABBY --- ---
    Ten fipronil zmiňovaný v předchozím příspěvku je z pipety Fypryst. Je důvod domnívat se, že když jsou blechy odolné proti Frontline, zabere na ne Fypryst? (Že je tam nějaký trochu jiný? Mám totiž zkušenost s levocetirizinem v antihistaminikach, kdy mi dražší prášky s touto látkou zabíraly a levnější ne. Tak se odvazuju trochu doufat, že ten Fypryst bude co k čemu.)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Za jak dlouho po odblešení fipronilem je možné odčervit kotě? Může mu být tak 10 týdnů ("majitel" neví, kdy se koťata narodila, protože kdyby to věděl, tak je zavčasu zlikvidoval ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Moc ne, v takovém tom neurčitě středním věku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: No, přijde na to, jestli to nebyl třeba takový ten "machr, co to dělá z lásky, skoro nic si za to nebere a všechno má v hlavě". Ono vést normální dokumentaci bohužel není u všech veterinářů samozřejmostí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Kočičí gingivitida může vést k vypadání zubů klidně pětileté kočky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TESSS: imho ne, není k tomu důvod.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Diky za odpovedi, o snedeni vim, jen me zajimalo, jestli by me i pocural :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: ta zvířata, co byla dost dní s mrtvým pánem bývají hodně traumatizovaná (a někdy ho ožerou). Má smysl udělat preventivní opatření, když žije osamoceně.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TESSS: Nevim, proc zrovna oznackoval, ale je klidne mozny, ze pokud by tam byl s mrtvolou dyl, tak ji zacne zrat.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Nejspis uplne blbej dotaz. Hypoteticka situace, ja umřu a jsem doma se psem. Umru, chvili me bude olizovat a budit. Je mozny, ze by me po nejakem case oznackoval?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KIA: Udělala bych to asi stejně.
    KIA
    KIA --- ---
    TAPINA: nobivac - DHPPi+L+R jestli si pamatuju ty zkratky správně. proste kombinace s leptospirozou a vzteklinou. Mimochodem u druhého pejska než jsem tu řešila naposled.
    Jinak mužu se prosím zeptat, co si o takhle nastavené léčbě vzhledem k podanym informacím myslis?:) díky moc
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KIA: Pro zajímavost, co to bylo za vakcínu?
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: v té cytologii prý nebyla infekce něčím cizím , jen přítomnost zánětu z té reakce či co.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam