• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BERUSKA_CA: hele Pipin má takhle kolečko na zadní tlapě, nekrvácelo ani není podrážděné, ale prostě mu zmizely chlupy. Přičítám to chuchvalci, co jsem našla na balkoně a aktivitě jeho bratra. Teď jenom napjatě čekám, jestli to zaroste, protože měsíc či dva a furt nic...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Fakt plotem chlupy takhle snadno pusti?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Prekvapilo me, jaky je to uhledny obdelnik. Neni to citlive ja dotek. Diky!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    WOLFGAR: MVDr. Lukešová, veterina-smichov.cz - má i zubní rtg
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Prošla pod příliš nízkým plotem?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Trojnozka prave prisla domu s timhle. Je to obdelnik na zadech. Zadne kliste ani rana. Ma pod tim normalni kuzi. Lita po venku, tohle se stalo za poslednich 24h.
    Nejake napady co je pripadne proc?

LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    WOLFGAR: jezdím se vším ke Svobodníkovi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mate nekdo tip okoli Prahy na trhani zubu u kocky? Na veterine v Praze kde jsem s nim b nemaji tenhle tyden na zakrok cas (a rekli si o docela extremni sumu)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Diky! Byla mlecna, zlodej mel stesti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Je nebezpečná, ale záleží na procentu kakaa. Takové ty běžné mléčné většinou nic neudělají, kvalitní hořká by byl větší průšvih.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: A co cokolada? Vsude se pise jak je pro psy nebezpecna. Nas kanadsky pes (maly krizenec typu yorksir) ukradl a sezral asi 50g. Hodil savli a prezil. Byl jen na granulich.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Problém je to koření. Yorkshire, který sežral nějaké maso na pepři, trávil za mé praxe na škole týden na hospitalizaci s akutní pankreatitidou.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GAISAKA: Za dva mesice rocni jezevcik ukradl z linky trictvrte kila kabanosu. Nenechal si ho vyskubnout, honili jsme po baraku pres tri patra a jeste po zahrade. Zbylo asi sedum centimetru, to uz fakt nemohl a lup vydal.
    Nic mu nebylo. Ani se nepoblil. Oni neco vydrzej, neboj.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    GAISAKA: ja jsem jednou takhle rano dal rozmrazit do drezu cely kure a muj v ty dobe rocni milacek ho dokazal v tichosti a nenapadne zlikvidovat i stou vanickou a obalem. Dva dny jenom hekal na pelechu, ale vypadal tak spokojene... co pak z nej vyslo za hromadu - jak od slona :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GAISAKA: Neboj, pokud se nejedná o něco kořeněného, tak nejvážnější následky takových incidentů bývají poblití a posr... :o)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GAISAKA: Jestli je to popelnice, byla bych v klidu. Arnost (6kg) mi takhle sezral asi 400g veprovy kejty. Vypadal dva dny jak kliste a vic spal, na boku, ale byl vlastne hrozne spokojenej, ze se poradne nazral. Absolutne zadnej problem :)))
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: masem, libovou šunkou, občas granule, tím, co takhle ukradne... ,)
    Jakože pes, co zná jen granule to není, to ne...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    GAISAKA: čím je normálně krmenej? granulema?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Zdravím.
    Kolik toho může pes sežrat, aby z toho neměl vážnější následky?
    Náš miláček (10 kg, jedenapůl roku, nerozbitná pouliční teriéří směs) mi právě v nestřeženém okamžiku zlikvidoval dvě na lince se chladící stehna k večeři (500g za syrova).
    Je to nějakej vážnější problém (krom toho morálního, že na mě zbyl chleba se sýrem)?
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    CAMELLA: Děkuji. Obávám se, že je hodně agresivní a že to bude otázka týdnů, kdy se mu zborti nosní přepážka a uzavře se mu čumáček a bude čas se rychle rozloučit. Zatím to teda spíš vypadá, že postupuje lebkou k levému oku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam