• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů


    Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..





    stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav



    zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..


    Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    GIO
    GIO --- ---
    dlouho se tu nic nedeje, ja totiz nemam cas:) mam desne zlobivou dogu a desne zlobivou dceru, takze spolu si rozumi, holky:))
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: jojo....
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: no to rozhodne, ale v sedmi toho jeste maji spoustu pred sebou.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: no pockej, vek to je slusnej.
    GIO
    GIO --- ---
    vzpomen si na LUlu, ve ctyrech letec, 40 kg, rok a pul jsem ji pomalucku dostavala na optimalni vahu.. ony si pak uzivaji spokojeneho zivota, takze na ty spatne rozjezdy zapomenou a jedou nanovo,)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Ja bral v potaz i to, ze byla z utulku v totalne zbidacenym stavu :) Zatim zdravi drzi bez jedinyho problemu, musi akorat zrat nejaky prasky na stitnou zlazu...
    GIO
    GIO --- ---
    krasna, a to neni zadny vek, nase LULu byla ve forme tak do desiti urcite.) takze vinsuju Amalce co nejdele podobnou kondici,))
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    A Amalii je za tyden 7. Na svuj vek porad neuveritelne ve forme :)


    GIO
    GIO --- ---
    no.. ja ti zadnou nedoporucim, mrkni na stranky KCHND.cz a zkus si to tam procist, idealni je asi vyrazit na nejakou klubovou vystavu a udelat si obrazek... ja sice mam dogu s PP, ale .. no co ti budu povidat... cuba je super, ale stalo mne hodne usili dockat se PP treba..
    BOS
    BOS --- ---
    a samozřejmě bych vás ráda poprosila o doporučení na chovatelské stanice. nijak to nespěchá. bude to někdy v průběhu příštího roku.
    BOS
    BOS --- ---
    hezký den všem,
    obracím se s prosbou o informace.
    ráda bych si splnila sen a pořídila dogu. zkušenosti se psy mám, momentálně žijeme s fundlákem – a toto plemeno budeme mít vždy. kombinace nf a dogy se mi zdá v pořádku, ale protože by to byla moje první doga, raději se ptám.
    (bydlíme na samotě, s obrovskou zahradou a obrovským domem a několika kočkami, chceme mít děti)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: pripomina mi Espinka!
    GIO
    GIO --- ---
    no.. tenhel se jim myslim vratil od majitele mam pocit
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: uz zlevnili...
    GIO
    GIO --- ---
    to je queen harlekyn co..
    EIMAK
    EIMAK --- ---
    K prodeji 10 měsíční štěně Německé dogy s papíry (matka,otec šampioni a držitelé mnoha ocenění v EU a ČR),výborné povahy hodící se k malým dětem,tak i zvířatúm.Absolutně nekonfliktní a přátelský pes.Očkovaný,čipovaný s možností uplatnění na výstavách.
    Cena 5000 Kč.



    GIO
    GIO --- ---
    my mame kocky vsech vekovych kategorii vsude mozne.. takze Hubertovi nezbyva nez si zvyknout.)
    vcera videl prvne pres okno nasi siamku a byl v soku! kocka se znechucene ohlidla a malem si odplivla, kdyz se objevil v okne za ni:))
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: no ja zvykam psa i na sve dospele kocoury.. ale je to dobry, on je hodny, jen ho bavi je honit,ale uz chape..
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: mame taky malyho kocoura, jmenuje se Oldřich:) taky jsme se obavali, jak to dopadne, pac k Muffinkovi mame jeste dva krizence a ti ca mesic pred prichodem Oldy zabili sousedovic Micinku (krava blba utikala z pole ke stromum, kolikrat uz jsme tohle zazili, zejo;) a misto aby skocila na strom, tak zahnula k rybniku a tam si ji kluci dali). a musim rict, ze jakmile je kocka/kocour odmala s nima, spis ho berou jako clena rodiny a kdyz prijde navsteva s cizimi psy, kluci Oldu spis chrani jako brachu...
    GIO
    GIO --- ---
    jinak Hubík ma jedno velke plus ted z vikendu, kocky obvykle honi, i kdyz je dusledne hubovan, ale mame dve mala kotata, co jsou jiz pripraveny chodit i na zahradu, a tak jsme je v sobotu vzali ven... no a Hubert byl moc hodny,navic (nastesti) kocky jsou srdnate, moc pred nim nezdrhaji a delaly na nej kraby, tak se k nim choval neobycejne zpusobne, udelal mi velkou radost..holomek, nasledne mi rozskubal valenky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam