• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů


    Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..





    stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav



    zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..


    Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: pripomina mi Espinka!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: uz zlevnili...
    GIO
    GIO --- ---
    to je queen harlekyn co..
    EIMAK
    EIMAK --- ---
    K prodeji 10 měsíční štěně Německé dogy s papíry (matka,otec šampioni a držitelé mnoha ocenění v EU a ČR),výborné povahy hodící se k malým dětem,tak i zvířatúm.Absolutně nekonfliktní a přátelský pes.Očkovaný,čipovaný s možností uplatnění na výstavách.
    Cena 5000 Kč.



    GIO
    GIO --- ---
    my mame kocky vsech vekovych kategorii vsude mozne.. takze Hubertovi nezbyva nez si zvyknout.)
    vcera videl prvne pres okno nasi siamku a byl v soku! kocka se znechucene ohlidla a malem si odplivla, kdyz se objevil v okne za ni:))
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: no ja zvykam psa i na sve dospele kocoury.. ale je to dobry, on je hodny, jen ho bavi je honit,ale uz chape..
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: mame taky malyho kocoura, jmenuje se Oldřich:) taky jsme se obavali, jak to dopadne, pac k Muffinkovi mame jeste dva krizence a ti ca mesic pred prichodem Oldy zabili sousedovic Micinku (krava blba utikala z pole ke stromum, kolikrat uz jsme tohle zazili, zejo;) a misto aby skocila na strom, tak zahnula k rybniku a tam si ji kluci dali). a musim rict, ze jakmile je kocka/kocour odmala s nima, spis ho berou jako clena rodiny a kdyz prijde navsteva s cizimi psy, kluci Oldu spis chrani jako brachu...
    GIO
    GIO --- ---
    jinak Hubík ma jedno velke plus ted z vikendu, kocky obvykle honi, i kdyz je dusledne hubovan, ale mame dve mala kotata, co jsou jiz pripraveny chodit i na zahradu, a tak jsme je v sobotu vzali ven... no a Hubert byl moc hodny,navic (nastesti) kocky jsou srdnate, moc pred nim nezdrhaji a delaly na nej kraby, tak se k nim choval neobycejne zpusobne, udelal mi velkou radost..holomek, nasledne mi rozskubal valenky:)
    GIO
    GIO --- ---
    no je to vesele.) ale on je vpodstate dobrak(a strasny tele natvrdly prasteny, ale strasny.) a o to to jde lip... zarli na sebevzajemne s Roxanou kvuli pozornosti,a le kdyz tam nejsme( teda predevsim ja) a jsou na zahrade sami, tka naprosto vpohode, krom toho, ze mame misto travy tankodrom:))

    je trochu(hodne) palicatej, a navic uz nasadil i utrpny vyraz, kdyz ho clovek hubuje za neco, co udela treba tricetkrat po sobe a furt nechape, tak jsme spis ve fazi, kdy se mu snazie domluvit.. no, nefunguje nic, kdyz on se rozhodne.. ale spoustu veci uz pochopil.. nese statecne i to, ze jako jediny bydli uplne venku, ale kdovi jak to dopadne v zime,))

    S Roxou si ted muz dost ostre vyrikal to napadani stare feny, a zda se, ze to pochopila, uz to funguje dobre tady, krom toho, ze jsme teda museli zacit davatpozor na to, aby ta stara nebyla nejak prilis zvyhodnovana, protoze to Roxy strasne tezce nese a svou frustraci pak resi skrz ni... takze temto situacim(mladi psi zavreni, Iola pustena) dusldne predchazime, a tuktuk, doga slape jak hodinky, spi obe doma, bez problemu, snad to dneska nezakriknu,)


    jediny, co je ted slozitejsi, ze kdyz s Roxou jdu ven mezi lidi, je hodne hlidaci kor kdyz mame kocarek, takze lidi dost odstrasuje, aby se ke mne a k miminu nikdo moc nepriblizoval.. ale o vikendu tu byla banda cizich lidi a byla naprosto vklidu, tak snad i tuto fazi puberty pomalu prechazime, sranda je, jak v tom obrim tele je viditele jeste silene trdlo a psi "miminko", ale ne kazdy to chape jako legraci no,)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    jezis pardon:D ja jsem fakt tele;) ale jinak oboji:)
    GIO
    GIO --- ---
    resp. s Hubertem.))
    GIO
    GIO --- ---
    roxy s hugem nebo nas s hugem?.)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIO: A jak vubec pokracuje souziti s Hugem?
    GIO
    GIO --- ---
    no ted se s opustenyma dogama roztrhl pytel.. ale odolavam, u nas by to asi momentalne nedelalo dobrotu..
    ZOBECEK
    ZOBECEK --- ---
    FB:
    Izzynka je fenka Německého dogy - 5 let. Izzy pochází z množirny, kdy se ji mnozitel dobrovolne vzdal. Z množirny si odnesla pár šrámů na srdíčku i těle-zaslouží si najit konecne skvělý domov. Je to chytra fenecka, která umi základní povely. S pejsky i feneckami vychází, kočky rada nema. Ockovani ma v poradku. Podmínkou adopce je kastrace! Adopční smlouva a poplatek. Pro více informací nebo v případě zájmu pište do zpráv.


    GIO
    GIO --- ---
    DRAK00LA: no.. mlati nam starou ctrnactiletou babcu...mam obavy ze stara je nejaka nemocna a mlada to vycitila..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO: hehe, jak se to projevuje?
    GIO
    GIO --- ---
    Roxa se nam bohuzel trochu rozdominantnela ted v puberte, navic hlidame svagrovu starou cubu, takze ja asi dalsi dogu zatim odkladam.. navic mozna a jare pribude tibetska .. pes.
    OPI
    OPI --- ---
    Daruji psa Německé dogy bez pp - Benešov, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/52601511/Daruji-psa-Nemecke-dogy-bez-pp.php
    GIO
    GIO --- ---
    jsem sem uplne zapomnela hodit, ze mela ta nase bestie skvrnita rok.)) na oslavu mi znicila dva zahony, tak ji k narozeninam vybudujeme plot kolem techzeleninovych aspon.))(ale muz ji pristihl, jak temer metrovy ladne preskakuje, tak to asi stejne nebude mit valneho efektu)
    BHANY
    BHANY --- ---
    Pokud jde o věk, Afroditě bude v dubnu sedm a zatím je taky furt puberťačka. Doufám, že jí to vydrží.
    GIO
    GIO --- ---
    no to budeme mit doma veselo, Roxana je strevo neuveritelny.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam