• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    FESTER
    FESTER --- ---
    KLALINKA: zde nejaky info ohledne dogy :

http://www.dogbreedinfo.com/greatdane.htm

Living condition :

The Great Dane will do okay in an apartment if it is sufficiently exercised. It is relatively inactive indoors and does best with at least a large yard
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KLALINKA: tak to sme sousedi:)) moje vencici trasa: pres zeleznicni most na smichova, vylezt na strahov, prejit k prazskymu hradu, prejit karluv most a pres nabrezi zpatky:)

KLALINKA: fena. Pak druhej kamos mel dva psy, ale ty orave zas strasne slintali.....
    pravidlo to neni, jen je treba se tomu psu venovat a ne ho na pul dne odlozit do bytu jako plysaka....nektery povahy to treba snesou, ale pak z nej podle mne vychovas plysaka a ne zivyho aktivniho psa zajimajiciho se o zivot kolem:)
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    FESTER: ale jak drzej, voba:)))
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    CYBERKOTLIK: ale to asi nebude pravidlo ne? to byla fenka nebo pes?.. pac jak pise Fester, jeho byla v klidu
    FESTER
    FESTER --- ---
    boze co s tim chudackem udelali ???

DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    neslinta tak leda kdyz nezere.. :)
    jakmile ji ukazete jidlo nobo ho pred ni postavite, tak to z ni vetsinou "tece jak z kouhoutku".. :)
    a kdyz si s ni clovek hraje tak taky rada obcas nejakou slinu vypusti.. (ale to asi kazdej pes no) :)
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    ale mam pocit ze co sem videla lidi s dogama tak je meli taky v panelaku
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FESTER: no ty slintaj intenzivnejs ale jinak:)

KLALINKA: muj kamos ma dogu,a dkyz je sni tak je uplne vklidu a je fuk kde. ale jakmile ji encha samotnou, tak je peklo - steka, vyje, nici veci (prekousala mu v aute pasy, rozskubala sedacky apod) takze ji musi mit neustale bud on, nebo jeho slecna ci nekdo urcenej u sebe.....psovi nevadi malej prostor, kjdyz snim chodis casto ven, ale nekdy jsou dost haklivy na samotu
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    mno v panelaku sice nebydlim, ale v garsonce joo.. a blizko park u Manesa, na Karlaku.. sakra sakra:))
    FESTER
    FESTER --- ---
    CYBERKOTLIK: v porovnani napr s boxerem... :) taky jsem vlastnil
    FESTER
    FESTER --- ---
    KLALINKA: ja ji mel v panelaku... :) ale chce to hodne na prochazky a pokud doma je doga tak jsou tak tichy ze by skoro clovek rekl ze tam zadny pes neni
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FESTER: asi jak ktera:)
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    myslim ze nemuze byt nic horsiho, nez kdyz sem mela kocicku a ta mi 2x porodila 5 kotat, 13 tejdnu sem mela misto bytu dzungli!!!
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    fakt ji staci byt? teda, ste me nahlodali:)) ted je totiz obdobi, kdy bydlim sama a do prace to mam 5 min pesky, takze bych s ni mohla byt i misto obeda, nebyla by teda celej den sama doma.. a jak moc je narocna na vychovu, venceni, spolecnost a tak?
    FESTER
    FESTER --- ---
    CYBERKOTLIK: doga tolik neslinta
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KLALINKA: v byte kdyz se smiris s tim ze po ni budes porad utirat sliny ze sten kdykoliv se otrepe:)
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    doga.. muj sen od detstvi! kde je chovate, v baracku se zahradou? bo se da mit i v byte? jak moc je narocna?
    FESTER
    FESTER --- ---
    a jejda great dane :)

kdysi jsem mel... 9 roku a cest jeji pamatce
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    GIO: taky taky..
    a nejvic je, ze kdyz 3 mesice stary stene zasteka treba za zavrenyma dverma, tak je to, jako kdyby byl za nima nejakej dospelej hafan... :))
    GIO
    GIO --- ---
    nemam, v takovych situacich ji nefotim.) ale yorick by moh hodit mrnouse, at muzem pomalu skladat nastenku.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam