• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    fenka je tutinka, hned bych si ji vzala, kdyby gio nahodou prestala bavit :D
    GIO
    GIO --- ---
    no ja nikdy nechtela fenku, a helemese.) mam ji. a mam vsechna zvirata krom psa sterilizovana.. protoze nehodlam podporovat nekontorolovane mnozeni...a nikdy z nich nijak nestrada, zucastneni potvrdi.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja bych to moc neresila, on si te nejakej pes/fena vybere sam, takovi jsou nejlepsi :)
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    mno mam ted proste dylena jak bejk:)))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    njn
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    a kdyz beru ja antikoncepci, nicim sebe, ne pejska za kteryho rozhoduju sama, vis jak:))
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    nechtela, proto sem byla spis pro psa:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    jo a mluvis o uhlidani, takze bys ta stenata taky nechtela, timpadem bys byla stejne proti prirode, jak ty rikas... a jeste jedna poznamka me napadla, v prirode se rozhodne nerozmnozi kazdy plodny jedinec.... :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KLALINKA: myslis ze priroda chtela abys mela psa v panelaku? nebo ze doga sama o sobe je nejak silene prirodni plemeno? a beres antikoncepci? to je prece taky proti prirode :)
    u kocky je to tim horsi ze kocka tema rijema fakt trpi, ale to je do jineho klubu...
    ad hormony, musi byt dospela prave, ale existujou i jine hormony nez pohlavni :) a povahu to taky imho nezmeni
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    nepoblazni ji to hormony? nezmeni povahu?
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    ANABEL_LEE: tj, ale vylozene si brat stene s tim, ze mu nikdy neumoznim to, co by chtela sama priroda a takhle zasahnu.. asi sem moc mekka:) nedokazala sem to ani u kocky, takze kotata porad.. ale pes se da snad uhlidat lip?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KLALINKA: hele gio ma treba Lulu taky vykastrovanou, pac zije se psem. je to teda urcita polozka do rozpoctu a clovek musi pak chvilku venovat fence zvysenou peci, ale pokud nechces co pul roku resit harani, pripadne v pozdnejsim veku zanety delohy, je to asi dost prakticke. proc ti to prijde drsny? protoze je to operace?
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    ANABEL_LEE: to mi prijde dost drsny:(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KLALINKA: nech vykastrovat a mas klid, pokud ji nechces hlidat co pul roku... resp. rika se ze se ma nechat jednou odharat, ne?
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    FESTER: mno jo, ale jak se stenatama?
    FESTER
    FESTER --- ---
    KLALINKA: fenky jsou vernejsi... pes je vice nezavislejsi
    KLALINKA
    KLALINKA --- ---
    tak kdyby ste vedeli o nejakym modrym pejskovi, budu rada za kazdy info.. zkousela sem projizdet inzeraty, ale je to sama fenka, tak budu muset jeste cekat..
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    Lord
    stari: neco malo pres pul roku.. :)
    GIO
    GIO --- ---
    černoch!.)
    jak se jmenuje?

jinak ja miluju flekace a zihany..
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    jedna z leta..