• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jeee krasna banda, ovsem AAron, to bylo, s prominutim, hovado.)) Ulu ma o 40 kg min.)) konecne jsme se vysplhali na 53.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    YORICK: tak ta je moc povedena, hlavne to Acidovo pozadi :)))
    YORICK
    YORICK --- ---
    kokoti, jeste jednou.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: toto byl pan pes ............... predstavuji vam moji prvni dogu psa ARONA ............. mozna to tak nevypada, ale kdyz mel tu nejlepsi kondici tak vazil 92 kilo a to podotykam, ze nebyl tlusty jen byl proste obrovskej hovadak, tak tak jsem objala jeho hrudnik ........... a tady ho mate :)))

doufam, ze neotravuju, ale vzpominky na ne jsou krasna vec ..............
    a abych teda neotravovala, tak zde pohromade se synem Espinkem a slecnou princeznou Sarou ..................

a jeste jednu a dam pokoj ........... otec a syn (Aron a Espinek) se opravdu nezaprou :)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: Lulu ma taky rada kaluze.)) my tady v okoli mame stoku a takove bahnite pritoky potoka, no a to je jeji:)) vivat sedy tygr, na tom neni zadna spina videt, az doma.)))na podlaze
    GIO
    GIO --- ---
    aha no lidi jsou ruzny.)

ja se musim pochlubit Lilinkou, byli jsme u veterinare se zverincem na ockovani, tak jsme ji samozrejme vzali s sebou jako doprovod, protoze jsme vezli toho maleho kocourka co nasla na injekci, a zvazili jsme ji... od dob utulku, kdy mela 43 kg, pribrala deset kilo!! ma 53.) jupí.)

a Abboušek ctyri kila zhubnul,) holt pohyb na cerstvem vzduchu.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    LULU33: nenechali jsme si ani jednoho maleho mazlika :)) v te dobe jsme totiz meli jiz dva doma (fenku a pejska) takze to opravdu neslo ..........
    GIO: jj je a brodi se v kazde kaluzi co vidi, stejne jako mama :)) a Kaspar je velkej a pole mne jeste hodne naroste, vzhledem k tem obrovskym tlapam co ma ............. mam z nich radost, akorat mne hodne mrzi, ze majitele cerne fenecky se mi uz nikdy neozvali, i kdyz jsem je snad stokrat prosila o fotky ..............
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: no Agata je vazne cela mama...) ale Kašpar, oujé nadhera.) je veeelikej co?
    LULU33
    LULU33 --- ---
    YKAM: naaaadherni :)
    kolik jste si jich nechali? ..si myslim, ze jeden takovy obrik staci :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    jeeva ti jsou proste dokonali .)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jj snih oni milujou a co se tyka vody tak jak kdy ............ Aron se koupal rad, ale jen po bricho, Sarince to trvalo, ale nakonec byla neskutecne dobry plavec a Espinek jak kdy nekdy se mu chtelo nekdy nechtelo, ale nejradeji se potapel a lovil veci ze dna a u toho vypoustel ohromne bubliny :))
    YKAM
    YKAM --- ---
    a ted si jeste trochu zavzpominame :...........
    tady ty mrnouse mame vsechny pohromade :)))

a tady mame jeste Kaspara a zanim Agatku pekne z blizka ..........
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak ja nahodim potomky nasi princezny Sarinky, kterou jste vsichni znali .........
    Kaspar ......... prvorozeny a jediny kluk z vrhu :))

i kdyz na to nevypada je mu 9 mesicu, stale hrave stene :))

Agatka ............. treti narozena z vrhu a druha narozena holcicka :)))

cela maminka Sarinka, cizi clovek by si je i splet ................

a jeste jedna, at nas mate plne zuby

............ to byl jeji vanocni darek, ktery pry behem deseti minut rozcupovala :))
    GIO
    GIO --- ---
    krasny.)
    jak maji vase doginy rady vodu/snih? ja se obavala, ze bude dama rezervovana, ale do vody vleze i v zime a dneska ji cerstvy snih neskutecne nadchl a blbne jak silena.))
    YORICK
    YORICK --- ---
    to je acid, velky pes.)
    GIO
    GIO --- ---
    juu a kdo je ten velkej?.) Muffinek je predpokladam to mrne.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    pridavam jednoho maleho a velkeho cernocha :) trochu se mi kluci schovali za rozvyrenym prachem, jak skotacili.
    GIO
    GIO --- ---

.)
    GIO
    GIO --- ---
    no my mame matracku z detske postylky.)
    S161
    S161 --- ---
    GIO: to je pravda, kdyz Lada (ta modra) umrela, tak nebylo moc na vyber co za psa si poridime .)
    pruzny prosteradlo je na tyhle slintaky zlaty, muzes ho menit a prat donekonecna .) driv mela v byte normalni matraci pro cloveka taky obalenou timhle prosteradlem, takze tohle je takovej minipelisek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam