• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    mno ale ta krev me vzdycky vydesi, ona je na tu hubu desny pako. hrabe a neco si vrazi do dasne, krve jak z vola, pak ji kamos trosku nakop pri hazeni micku, teda kopani, no prokously pysk.. no proste smolarka...
    GIO
    GIO --- ---
    jezisi jelitka jsou to.))
    a jak se chova doga pubertak?
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: fifinka :)) co jim nezpusobi male seminko travy :))
    to ja zas po ranu venčim toho mojeho pubertaka a on najednou kulha a nechce jit, tak rikam ukaz co tam mas ty maly lumpe a on se strasne bal, pak mu kouknu na packu a on mel mezi polstarkama uvelebenou drevenou kosticku, ktera mu tam delala takovy maly podpatek ........ fakt jsem se nasmala a on chudak nevedel co s tim :)))
    GIO
    GIO --- ---
    moje fifinka si vcera dala na cumec, jejich oblibenou zabavou je skakani pres takovou hlubokou strouhu co mame za stodolou. no a vcera dopadla moc nizk, a bouchla se do nosu.. tekla ji krev.. no preslo to behem minuty, otrela jsem ji to a vypadalo to dobre, ale furt kychala. porad!!!
    tak ji prohlizime a v nose docela huboko ji uvizlo seminko z travy.))
    no, vytahnout se nam ho nepodarilo, protoze je tak netykava ze bych ji necim spis ublizila, pak se urazila a vecer se mnou nemluvila.)) tak doufam ze ho vykychne, jinak musim e k vetovi:-)

opicka moje, rano uz se zas lisala
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: nadherna ........... posledni nejlepsi :)))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

som zly krvilacny pes a vsetkych vas roztrham na kusy !!! ;)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jojo to by moh.) oni by ho povalili apak si hodali po spekackach jak zakusek.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: vim vim, ale stejne by ty spekacky mohl prinest :))
    GIO
    GIO --- ---
    nene.))
    nc takoveho, uz tu bydlime nastalo skoro rok.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: o:)) tak to je dobre, ze k vam nelezou :))
    jo a donesl vam starosta aspon chleba a sul na uvitanou ............... samo spekacky pro psy beru jako hotovou vec :)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: ale at si zarazujou, aspon mi nepolezou na dvorek.))(uz nelezou, v sobotu byl u nas starosta a tentokrat zazvonil a nevchazel, slava.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no teda, tak ty bych radeji nekradla :))
    radeji si je uvaz a moc je neukazuj, nebo nas taky zaradi do nebezpecnych plemen :)))
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    mi psi vypadaji za plotem dost hruzostrasne protoze delaji ze hlidaji, ale neivm, kdyby za nima nekdo vlez co by delali..
    GIO
    GIO --- ---
    no doufejme, to by bylo nejspis mozne se jich i dopatrat dle cipu, ale jeslti jim ho nevyriznou vid.. strasny..
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: ja to videla az dneska, sem se na to ani nechtela koukat .................. vypada to, ze si je spis nekdo ukradl pro penize :((((
    GIO
    GIO --- ---
    vdeli jste zpravy, jak v lomu u litvinova nekdo zenske ze zahrady stipnu dva dpogace? harlekyna a cernou..
    strasny doufejme ze je aspon nesezral ale prodal..
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: takhlle LUlu shlizi na kockodany.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    ten harlekyn s tou civavou v zahlavi je nejvic fer!
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    nina veru tak :) <3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam