• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    tak som davala ninu sterilizovat v utorok a vsetko vpohode tak som si vydychla a vstredu mi matka vola cez obed do prahy s placom ze sa zacala naduvat a divne chodit a ze ju rychlo odniesla do nemocnice a ze je to torzia zaludka cyve :(
    prave som dosla do BA a volala s veterinarom a on ze to bolo dost vazne, ze to pretocenie zachytilo aj slezinu a pecen a ze zvazovali ci ich obe vyberu ale nakoniec sa nejak funkcie chytili a nechali ich tam.tak teraz je este 48hodin riziko ze umrie boze moj :(
    MITTA
    MITTA --- ---
    DOPEDOLL: ta je rozkosna... krasne fotecky .)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jooo, mooc.) ji slusi si myslim vsechno, hlavne tech patnact kilo nahore.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    tahle barva ji taky slusi.)
    GIO
    GIO --- ---
    nase zrzka.)
    GIO
    GIO --- ---
    ja mam postel 180 na 200 ale devet se nas tam vazne nevejde.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    obcas nie ocas :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    hej boha ale to sa proste inak neda :) ona ma aj gaucik aj kobercek kde leziava ale ocas sa tajne zahrabe dpostele,su to maznaci strasni,,,a mne to nevadi ja mam letisko zmestime sa tam aj 4ia ;)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: ale nemaj nahodou vasi psi svoje postele? To uz by na vas teda moc mista nezbylo.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: krasne postelove momentky, koukam, ze se u vas chova stejne jako u nas :))) v perinach....
    GIO
    GIO --- ---
    Ninka je krasna lejdy, a nevydira ji ten obojek srst na kuzi? nase fifina uz tam ma trosku lysinu, asi ji koupim neco setrnejsiho, nosi ho na zahrade, takze ho ma cely den na krku..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    :) k nam pribudla mala vyzla tak ma nina malu segru :)

DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    ANABEL_LEE: oka pisu si a uz se to nikdy nestane... :))
    ANATOMI
    ANATOMI --- ---
    oka :)
    GIO
    GIO --- ---
    no tak priste ji privez prosim.)
    ANATOMI
    ANATOMI --- ---
    GIO: klido pucime, ale pozor pilka na zelezo je tezka zavyslost....

Uz staci rict pod podrbame, a hned pani vi kam ji schovavam :))
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANABEL_LEE: ano, slova pes a pelichat se nenachazi v jednom semantickem poli.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    psi linaji, pelichaji ptaci
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    YORICK: jj to je fakt, jak se otepluje, tak pelicha, takze se mi zda, ze ta hned ustupuje a meni se v cernou no..
    samo, kartacovani je nutne a je to slast i pro psa.. :) kartacujem nejakou spesl rukavici.. pilka je doma taky, tak asi zkusime srovnavaci test.. :))
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: ok, pujcim od anatomi, ta s tim piluje svoji cubu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam