• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak prej na tehle fotce uz vypadam jak dospelej sabak :)) a to je mi deset mesicu :))

tady zkousim opatrne vylovit klacik, ale nakonec jsem vylovil uplne neco jineho ......

a tady jsem uz dokonce i mokrej, ale jen po brisko, protoze mne vystrasil pan na druhem brehu, strasne kricel na sve sabaky, aby se okoupali a tak, jsem se tak lekl az jsem utekl .............. moje mamka na mne takhle teda nikdy nekrici :)))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: dobrou bandu povalecu doma mas, jen co je pravda :))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    dakujeme dakujeme snad sa uz nikdy nic nestane
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: je super, ze uz jste doma :)) a taky jste bajecne, ze jste to zvladly .................... prejem hodne moooc stesti a pohody do dalsich dni, mesicu a let !!!!!!!!!!!!!
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    mrne je mamine,ja len babysitujem obcas :)
    GIO
    GIO --- ---
    a to mrne je taky vase?.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    zatim nesmrdi :) ninka zatim fajn.dnes prvy den bez injekcii tak davame uz len antibiotika,speci zradlo po operacne a moc sa nehybeme..uz si parkrat snazila poskrabat ranu ale sledujem ju ako jastrab tak snad sa nic nestane..konecne zacina pripominat staru dobru ninu :)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak jak vidim top ruzove brisko, bejvavalo, Louisiana uz ho ma uplne dohneda opaleny, furt se sluni:))

a zbavili jsme se zrzaveho prelivu, pravidelne cesem a leskne se holka moje zase domodra.)
    GIO
    GIO --- ---
    hm a nesmrdi?ja peru pelechy odcela castio, ale tohle by se mi teda do pracky neveslo:)))

jak je Nince??

nase pusinka vcera zakrvacela byt, praskl ji polstarek, musim vic mazat, chuderku, ale ty tyjatry s osetrovanim zase, tez mate pri jakemkoli bebi z tulene najednou netykavku?.) myslim ruzne trny, drobna poraneni a tak, po narkoze byla stastna, ze nas vidi..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    mirkoplys i guess neviem este som ho neoplachovala :)
    GIO
    GIO --- ---
    to roztekly stene:))

mimochodem ten pelech je paradni, je to takovy ten oplachovaci mikroplys nebo ten nevypratelny "smradoch?.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    a este jednu :)

GIO
    GIO --- ---
    DOPEDOLL: at je lip!
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: :) hezky se nam hojte, holky!!!
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    sme doma !

:)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

diky vsetci teraz som dosla zase,ma tam budu neznasat :) v infuzkach ma este veci na bolest ziviny a protigrcajuce nieco ale ak vsetko bude ok tak zajtra vecer uz bude moct domov.som jej doniesla hracky sa potesila az si vyrvala hadicku z nohy a zadrbala celu ordinaciu od krvi nufak maly :(
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: tak at uz je jen lip a lip .............. drzime pacinky
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: to vymyslel debil:) obecne.)
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: jen me zarazi ta suma 50000 kc ??? to vymyslel clovek kery nenavidi psy :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam