• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: mohutna to je urcite a vypada spis jak chlapecek nez holcicka :)) ale nikde nevidim rysujici se zebra :))
    ale jinak je opravdu krasna, ja tyhle flekace miluju :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: mi ti neprijde, spis je takovanhodne mohutna jako pes skoro,a le tlusta mi neprijde...
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: krasavice jen co je pravda :))
    ale neni nejak trochu vic oplacana ???? u starsich dog uz je to normalni, ale u takoveho dorostence ???? nedopravate ji trochu moc ????
    ale samozrejmne beru na vedomi, ze fotografie muzou zkreslovat, proto se ptam :))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    zomrem z nich :)

GIO
    GIO --- ---
    no slava.)
    GIO
    GIO --- ---
    a nas rekonvalescent je uz taky zas ve forme-)
    GIO
    GIO --- ---
    a s jeji kondickou jsme moc moc spokojeni, )

GIO
    GIO --- ---

bl-bí-nek.)
    GIO
    GIO --- ---
    LUlu je tez alfa fena, par domin se na ni furt snazi dosahnout, ale vetsinou jim to jasne vysvetli(Iola a Maggie treba.)

jojo cetla jsem o tom, takze trenovat odmala je jasny, ale nekteri ps tahaj furt no.)) LUlu je sikovna v tomhle.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: vsichni vime, ze doga je plemeno nekonfliktni, ale nikdy nerikej nikdy, mi se ted Gazzan 2 popral a to z niceho nic :(
    Espinek byl neskutecnej pohodar, ale v urcitem veku si proste zacal hlidat Sarinku a sem tam si s nejakym psem vymenili nazor, ale jen tak jemne, nikdy to nebyla nejaka mega rvacka, ono totiz stejne stacilo par Espinkovych chvatu a druhej pes vedel, ze se na to muze vykaslat, ze nema sanci :))
    Sarinka si taky nekdy musela sjednat poradek ve smecce, protoze kdyz jsme se kolikrat sesli cela banda, tak tam kolikrat bylo vic psu nez lidi, ale vetsinou se Sarinka prosla po place a nikdo si na ni nic nezkousel, byla to takova ta Alfa fena, proste ji vsichni brali jako vedouci :))
    Aronek byl klasika, vsechno mu bylo jedno a pokud se mu neco nelibilo proste odesel, mohl vsude bez voditka i ve meste.
    Sarinka na voditku chodila pekne sporadane, ale jak pak pribyl Espinek, tak se z nich stali tahaci, proste jeden chtel stale byt prvni, ale stacilo zakricet, priskrtit a byl na chvili pokoj, ale zase jak kdy, nekdy mi to spis pripadalo, ze se predvadi pred cizima :)) a kdyz jsem s nima byla sama tak sli pekne sporadane :))
    Gazzan je zatim docela tahac, ale postupne se snazime to odbouravat, v odbornych knizkach je psano, ze se to musi u dogy jiz cvicit od mala, jinak se z prochazek stanou neskutecne muka :))
    GIO
    GIO --- ---
    BHANY: no dyt jo, al eja potrebuju nejaky reprezerntativni zorek, visjak.))
    kazdopadne chtela bych se pokusit dopatrat se puvodu sve cubinky, kdyby vas nekoho napadlo, odkud by mohla byt sedy tygr holka nar. dle oficialit utulku 1.1.2002 tedy priblizne sestileta, byla bych vam vdecna..
    je zdrava, silna, povahove supr, jestli to nekomu napovi...
    BHANY
    BHANY --- ---
    GIO: to sice ne, ale co vidim v jejim veku na cvicaku, tak je zlata :)
    hele a to mas jako u rodicu s detmi-ja mam proste nejsikovnejsiho psa :)
    GIO
    GIO --- ---
    BHANY: to neni smerodatne, jeste neni ani v puberte,)sorry.)
    BHANY
    BHANY --- ---
    GIO: no, na voditku nemame problem, a to ji je teprve 5 mesicu...jakmile slysi cvaknout karabinu, tak jde pomalu a voditko skoro ani nepropne
    GIO
    GIO --- ---
    a je tezke vychovat dogu aby netahala? jak jste na tom schuzi na voditku? my skvele, nemam si nac stezovat Lulu je skvela.. ale pravda nevychovavala jsem ji ja.)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: faaakt?.))

mi tak napada, jednou bych si asi chtela poridit i kluka dogu(ale holcicku uz chci vzdycky.)), ale mam trosku bavy, zda z nej zvladnu vychovat nekonfliktniho pejska, kdyz mam zkusenost s Abbouskem, rikam si, jestli to zvladnu, ten pejsky moc nemusi - teda venku no problem, ale doma prudi.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jo jo uz je to velkej chlap obranar :)) brani si pred ostatnima chlapama svoji Kacenku :))
    GIO
    GIO --- ---
    uz ma ksicht jako velky chlap.)

krasa!
    YKAM
    YKAM --- ---
    a takhle spolu spinkame na domecku, kdyz nam je zima a jsme utahani jako kotata .....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam