• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: tak presne tak si s muficakem taky hrajeme :) ze snehu je naprosto vodvarenej!!!
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    milujeme snih.)

fotila nas kamoska Káča.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: jo, neco podobnyho delal espi. ten kazdy den nekde okolo pul 10 vecer vylezl na verandu a 20 minut stekal, vyl a blbe cumel nekam k vychodu, stale tim samym smerem. vydrzelo mu to treba 3 mesice. zvlastni plemeno;]
    GIO
    GIO --- ---
    naše čuba je cvok. posledni dobou vnoci, kdyz ji poustime vecer na posledni prochazku, nebo proste kdyz jde zdomu a vecer uz je tma, vydava silene zvuky jako pes baskervillsky, asi jako hlida, ale vyje a divne steka, ze by se mylsim v pripadnem zlodeji, ktery by se po te zahrade potuloval, krve neorezal, delaj to i vasi sloni?
    GIO
    GIO --- ---
    jojo vidim ty boule svalu.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: to jo, ale hlavicku ma jeste malou :))
    je to takovy muj maly mastodontik :)
    stale krmim min nez by mel dostavat, ale podvizivou urcite netrpi, je to peknej osvalenej macik :)
    GIO
    GIO --- ---
    uz je to velky chlap vid.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak my po delsi dobe zdravime :))

zahradu mame velikou a ja tam byl uplne sam ................ tak mi mamka uplacala kamarada :))

a ja ho samou laskou a radosti malem snedl ............... ale neni se cemu divit, kdyz ma misto oci orisky :))
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: poucime.)

DOPEDOLL: sia w67.))
    mam jeste jednu siamku, a taky nema čierne(seal) odznaky.)
    siamek je několik barevnych variet, tahle bila je nejmladsi..
    pak jsou cokoladove, skoricove, lila, modre, cervene...a smozrejme i varianty tabby, tedy s kresbou.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    siamka, ony nemusi byt jen s cernou, nech se poucit :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    nadherna je.co je to..orientalna nejaka..vyzera ako siamka bez ciernej ;)
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: jak ktery.)
    nektery ji kouse, jini nabiraji na misticku z jazyka.)
    a my mame novy prirustek, luise se moc libi, akorat uz se ji jednou povedlo Kordulu prilehnout u kamen, ale ten ryk, co mala spustila, Lulu okamzite zvedl, ze vystrelila jako bodnuta a ted uz si dava pozor, kde se to bile nadeleni zase prichomejtne.)

FESTER
    FESTER --- ---
    tak pro zajimavost... vite jak pes pije vodu ???
    GIO
    GIO --- ---
    nojo, pisklata jsou krasny.))
    ja byla ted tri dny pryc a cuba jak me vitala cvera, tulila se ke mne a davala mi ty jeji nezne hubany zespoda na bradu.) zlaticko nase.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    vzdy ked vidim fotky ako bola nina mala pistim po dalsiom steniatku :)

neskutocne krasni psi ;)
    ako uz bolo niekde povedane "iq sa znizuje na tututununu" :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

a tu este jedna mini nina :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

sme boli na hroboch :D
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: krasna je, to jako :)) a moc
    mohutna je taky aspon teda na fenecku, ale to uz u tehle plemen byva :))
    ale stejne bych doporucila drzet krmne davky trosku pod doporucenou davkou, prece jen je mladicka a neni potreba jeji kosti, klouby a pater zatezovat nadmernou vahou .......... a jak uz se rika mene je vzdy lepsi nez vice :))
    dogam by se dle meho nazoru i nazoru odborniku mely pod kuzi zebra rysovat, jsou holt takto stavene .................. muj prvni pejsek mel 90 kilo (a to vam bylo hovado :)) a i presto se mu zebra krasne rysovaly :))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    caute som tu chvilku nebola mnoo neviem tucna zevraj nie je hovoria veterinari ale mohutna to hej vela s nou behame

teraz som ju davala sterilizovat a pak dostala tu torziu a bola chudsia teraz ma 60kil a krmime ju menej ako normalne..ale jo ked ju porovnam s inymi..hm :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam