• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    jaky nevejdu? sedi? sedi!-.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak takhle nejak se snazim dostat na kreslo a porad si nechci pripustit, ze uz se tam davno nevejdu :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: :)))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: to teda je :)) budu mu asi muset vysvetlit, ze ho dame Muffikovi, pokud nezacne chodit :))
    GIO
    GIO --- ---
    :-))) to je pařez:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: nic uzasneho to neni, ale zle v tom taky nevypada :))
    akorat jeden problem tady je a to kdyz mu to nasadim, tak stoji jak parez a nehnes s nim .............. vcera jsem mu to nechala pres pul hodiny a rikala jsem si, ze si zvykne a bude, ale po pul hodine stani na jednom miste, mi ho fakt prislo lito a sundala jsem mu to a takovou radost uz jsem dlouho nevidela :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: jsem zvedava.) ale nepochybuju o tom, ze to bude povedene!!
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: o.k. proberem, aspon uvidis v realu co jsem usila na Gazzanka a Berynu od nasich :))
    fotky dodam, ale az po vikendu, mam vybity fotak a nemam sebou nabijecku :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: to je vyzva!! ale nevim jestli te tak muzeme zavalit.) sic tata privezl z chalupy sici stroj, porad jeste nemaka, tak se sama bojim, abych mu to nesila do leta :))) proberem to az se uvidime, ju!
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: hehe dekujem, LUlu je desna modelka a cokoliv na ni navliknu, ona se hned zateteli blahem a predvadi se.))
    BHANY
    BHANY --- ---
    GIO: diky, no, pro nas to asi bude stale plastenka :)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak jsem prohlidla i jine auditko a musim jeste jednu obrovskou pochvalu .................... teta Lulu ma od mamy Giovky ten nejvic hodobozovy obojek co jsem kdy videla :))
    my jsme taky jeden obojek dostali kdyz nam bylo pul roku od rodicu co maji ted naseho jedineho chlapa z vrhu harlekyna Kaspara, ale stale je nam velky :)) je to rucne sitej kozenej krasavec, nedavno jsem ho zase navlikala Gazzankovi na krcek a stale v nem vypada srandove, ma tu hlavicku porad jeste malou na tak honosnej obojek :)) ale uz to bylo urcite lepsi nez kdyz mu byl ten pulrok, to kdyz jsem mu ho tehda nasadila, tak hlava i s obojkem klesla k zemi :))
    GIO
    GIO --- ---
    ty plastenko, to je oblek pro sanove psy.)) ma to tri vrstvy takze spis takova perovka.. manmat!
    www.manmat.cz, ja ot koupila u nas ve zverexu, kde mi vzdycky objednaji spravnoui velikost a barvu jakou chci..
    BHANY
    BHANY --- ---
    GIO: myslim, ze jsem nekde zahledla, ze jsi tu "plastenku" na Lulu kupovala, neporadila bys kde?
    GIO
    GIO --- ---
    dekuju a tesim se na fotky.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    Kacenka uz oblecek ma a zitra usiju i Gazzankovi :))
    hned jak ho do toho navliknu tak vyfotim a nahodim foto ...........

GIO: tetě Lulu moc sušiiiii :))

TANKGIRL: budu sit i strejdovi Holymu, mam usit i bratrankovi Muffikovi ????
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: neboj ja to ted koupila i psovi.) a pes ma cervenej:))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    svalovym tresem se uvolnuje teplo
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: tak ten je hodne v pohode!! asi ne moc pro chlapa (bala bych se, ze by si tam nachc...:), ale moc ji slusi!!
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: no vsak, ted je po ranu takovejhle maras vsude. a mufficak je pres pul roku bytovy pes. srsti ma porad jako 5ti mesicni stene... takze bych to taky radeji neodkladala do jeho prvni "chripajzny".) nehlede na to, ze kdyz nam ho hlida tato, tak pak vzdycky dostanu vycineno, ze se s nim boji chodit ven do teho mrazu, kdyz nema poradne nic na sebe :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam