• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no ono v tom zase pred tim nebyl problem, zacalo to tak nejak posledni dobou ............ proste Kacenka ma vycihnute nejake psy za plotem (prevazne feny) co nemusi a Gazzan to od ni asi chytil, bylo to ale u dvou psu za plotem, ted uz je to u kazdeho psa za plotem :(( navolno nema problem absolutne s nikym .................. ale udrz to obrovske hovado, ze !!!! (na klouzajicim bahne, nebo na ledu)

doga holcicka, je vzdy dama s velkym "D" aspon si to teda myslim :))

jinak, to ze je zdrava a mensi je fajn, ale nezarucuje to opravdu nic, to je treba si uvedomit ............. nebudu tady sahodlouze rozebirat jaka byla Sara, jaky byl Espinek a jaky byl tata Aron, ale holt si musime uvedomit, ze jsme se upli na hodne preslechtene plemeno !!!!!!
    GIO
    GIO --- ---
    hele to ti nevim, ono to ty psy podle me bavi.))

ale abboucha jsem v tomhle nejak podchytila jako stene a ploty a psy za nima(kteri se muzou posrat) davame s prehledem, jedne z mala vycvikovych uspechu:)) jinak je to proste pes s nazorem.)))

ad fenečky, LUlu je moje prvni, nikdy jsem fenku nechtela, ael on am pomalounku presvedcuje, je vyrovnana, mila, chrani si teda hracky , chrani kocky a abboucha, ale jinak je to dama s velkym d a muzu se na ni absolutne spolehnout, ze nic neprovede. ale toho pejska do budoucna zvazuju no, kazdopadne mi vyhovuje, ze je i mensi, tuktuk je zdrava jak ripa zatim.
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no koukam na dalsi fotky Agatky a asi ma proste takovy vyraz (nafuneny) porad :)) holt jeji image :)))
    pozdravy od tety Lulu vyridim ............ a teta Lulu je vysmata a spokojena, protoze si ted konecne uziva zivota s poradnou mamou a tatou a brachou bilym Medvedem a statkem, to se pak neni cemu divit, ze ma stale usmev na tvari :)))
    holku dogu jsem mela jen jednu (a zustanu pri tom) chlapa dogu mam uz treti a jsou to mnohem vetsi pohodari a flegmosi nez fenky, takze si myslim, ze se nemusis do budoucna (jenou bude pes) obavat :))
    akorat Espinek si nekdy chranil Sarinku a Gazzan si ted chrani Kacenku, ale jinak v poho, no problema :)))
    ikdyz psy zaplotem Gazzan absolutne nemuze vystat, nevim cim to je, ale to nezvladam :( okamzite spusti zurivy amok a je konec, muzem si na neho lehnou, muzem nabizet piskot, ale nic nezabira .............. kdyz ho vede pritel tak je to v poho, ale kdyz jdu sama a jeste v druhe ruce mam Kacu tak to trochu nedavam a nejde mi to stale dohlavy proc ??????
    GIO
    GIO --- ---
    a zkusenosti psa dogy s jinymi psy jsou jake? s holkou mam fajn zkusenosti, vetsinou ji nejakou neoblbu pejska/fenky vpohode vysvetlim, ale nevim, jak bych zvladala pripadne psa..
    GIO
    GIO --- ---
    tyjo agata jaka je nafunena.)))
    krasny jsou, kaspar je takovy kaspar furt, vysmaty psisko.))
    teta LUlu zdravi, tez je vysmata.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: vcera jsem byla s Heduskou (majitelkou) ale na vahu jsem se nezeptala :)) ale myslim, ze tak 80 urcite, podle toho co rika kolegyne (Libanec), ktera ho minuly tyden videla ............ mam s nima pristi tyden rande, tak jsme zvedavi jak se k sobe z Gazzanem budou mit, uz se dlouho nevideli :))
    YKAM
    YKAM --- ---
    Kašpar dnes ........... nebo spis v roce 2008 :))

asi to tak nevypada, ale ted ho videla kolegyne a rikala, ze je to neskutecnej obr :)) a krasavec :))
    Agatka dnes .......... leden 2009 :))

vsichni dostali postou darecky tak ne aby jste jim zavideli :))
    GIO
    GIO --- ---
    jéé Kašpárek, kolik vazi dneska?.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak tihle spunti vcera oslavili sve DRUHE NAROZENINY ................... maminka a strejda by na ne byli urcite pysni ........................
    Kašpar a Agatka :))

Eymy :))

Enie :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: nunu:)
    DJDORI: peknej chlapak!!
    YKAM
    YKAM --- ---
    DJDORI: tak to je panecku krasnej pan pes :))
    DJDORI
    DJDORI --- ---
    Hedáme psí slečnu našemu Afectovi. Již byl jednou připuštěn, akce to byla náročná, ale vyšlo to. Tedy dogoušům, nám se ta panička již neozvala vypnula telefon, prostě není....Hledáme tedy někoho splehlivého i pro případné procházky, nejlépe na Praze 5 okolí Klamovky a fenu je to puberťáckej rváč momentálně a s klukem se lehce pere....

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

:)
    GIO
    GIO --- ---
    modre oci maji vsechna savčí mládata.)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    mno neviem zevraj je to ok som pocula..daju im nejake valium nech sa moc nevrtia a proste ten let skoro prespia...ale neksusala som neviem :)

gio jo jo mala ked sa narodila..teraz ma oci asi po tatinovi ;)
    GIO
    GIO --- ---
    jee ta je zas krasnejsi:) jsem myslela ze ma modry ocka harlekynka jedna.)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    DOPEDOLL: krasna psi pani, to musi byt hrozny smutno tak dlouho
    ja bych treba mimo cenu letenky mela strach psa nasnerovat do letadla, kam je tam jako nacpou?
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

tak uz sme s princeznou doma :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    stale.mama hovori ze vzdy ked idu do mojho bytu tak nina vsetko presnori a hlada ma :) a minule ked pomna dosli tak skoro zramovala letisko..ale mamu teraz berie ako druheho pana..skoda ze ju sem nemozem bravat ale letenka pre nu je 50eur za kilo a
    viete ako to je :))
    GIO
    GIO --- ---
    no, ja ybch to nevyrdzela, a bere te ten pes jako pana pak?
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    skypujeme :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam