• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YKAM
    YKAM --- ---
    THEIA: co ja vim, tak nejlepsi je to pred prvnim haranim, tak nejvic zabranis pozdejsim ruznym onemocnenim, po prvnim harani se jiz procento onemocneni zmensuje a po nekolika harani je procento jiz tak male, ze se clovek nad tim sam musi zamyslet a samozrejmne take co doporuci veterinar ..............
    ale zase na druhe strane, souhlasim s GIO a ANABEL_LEE, cim vic na tom bude lepe, tim lip, ted si toho holka zazila dost a dost, takze bych urcite pockala ............... na druhe strane dogy dospivaji cca 2 roky, ma fenka a dcery me fenky mely prvni harani az po roce a neco ..................
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    tohle bych hlavne ridila podle toho jak na tom bude fyzicky, aby mohla do narkozy, klidne radsi i pozdeji...
    GIO
    GIO --- ---
    ja kastrovala starsi fenku, takze na to nejak nemam nazor... mozna bych tohle nedochudcatko nechala dospet do harani... cim silnejsi a vyspelejsi bude, tim lip..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ja myslim ze bude uzasna,sme ju este nevideli ale z utulku chodia pravidelne reporty a zda sa ze je strasne dobra.
    inak este teda dotaz- co so sterilizaciou?je lepsie pockat az po prvom harani,alebo kludne este predtym?
    YKAM
    YKAM --- ---
    DRAK00LA: :o)
    jeste pelisek a spoustu hracek ................. po tom co prozila si to zaslouzi :o)
    no a hlavne hodne lasky, ale to uz jsi ji myslim prokazala tim, ze ji poskytnes novy krasky domov :o)
    YKAM
    YKAM --- ---
    THEIA: tak to je uzasna zprava :o)
    hnusny pribeh s dobrym koncem ............. miluji pohadky, kdyby to tak bylo vzdycky :o(
    tak at se vam dari a at se mate vsichni spolu moc a moc fajn, urcite nam davej vedet jak vam to spolecne klape :o)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Tak obojek a vodítko máme objednaný, teď už jenom Amálku.)
    GIO
    GIO --- ---
    ANAT0MI: 65 nema ani abbu.) tez 60..
    GIO
    GIO --- ---
    a tohle je mrne, chvilku ji urcite bude a ani nebude tak velka jako lulu, podle toho kolik chudinka vazi ted
    GIO
    GIO --- ---
    ma ho strasne dlouhej, neni.)
    luisa ma ten puntikovanej 62 a ma ho strasne velkej.
    ANAT0MI
    ANAT0MI --- ---
    GIO: ted jsem kupovala Mgere obojek 65. me to prije malo, teda :)

THEIA: super, at se ji dari :)
    GIO
    GIO --- ---
    krasna je!§ at se to dobre hoji
    THEIA
    THEIA --- ---
    sa asi rada vala prdelka.) sa uz na nu strasne tesim

THEIA
    THEIA --- ---
    no vraj ju zrazilo auto a potom sa dlho potulovala,nasli ju v lese a bola teda podvyzivena,vet hovoril ze nikdy nebude uplne velka..ale je najviac zlata.)
    aktualne fotky z piatku-jej vyberali z tej packy este dreny,tak ju ma este bolavu,ale uz na nu vraj nekriva..a dobrala antibiotika, tak este sa 2tyzdne caka aby mohla dostat ockovanie a potom je nasa.)

GIO
    GIO --- ---
    lulu ma tak 65
    to by ti mohlo stacit tohle, krasnej! a podavej reporty jak je na tom, pusinka jedna
    THEIA
    THEIA --- ---
    GIO: a aky velky obojok ma lulu? myslis ze tych 46-54bude stacit?
    ked ja som sa tak uchylne zahladela do tohoto.))

GIO
    GIO --- ---
    THEIA: SKVELE!!
    THEIA
    THEIA --- ---
    JULESKAH: tak tato prdelka bude o 2tyzdne u nas.)

davam jej dokopy vybavu..bude obojok velkost 46-54cm stacit?
    z utulku mi pisali, ze Amalka asi nikdy nedorastie do plnej velkosti dogy,ale aj tak sa mi to zda byt nejak malo.)
    GIO
    GIO --- ---
    hmm to asi koupim, dekuji za tip!
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jo a taky jsem si precetla na psim auditku, ze schanis neco pro seniory a na posileni kloubu a tak ............ myslim, ze se tyto preparaty nejak nerozlisuji, jestli je to pro psa mladeho nebo stareho, ale jeden bych doporucit mohla:
    http://www.veterinarnipece.cz/caniviton-forte-30-plv-44.html
    jiz trikrat mnel Gazzan velke problemy se zadnima behnama a jiz trikrat mi tento preparat ho pomohl dostat zpet do kondice, samozrejmne za pomoci veterinare a jeho lekarskeho postupu .............. dva z mych dvou veterinaru na nej nedaj dopustit :o)
    je fakt, ze to zrovna neni nejlevnejsi, ale ta pixla vydrzi fakt docela dlouho :o) ovsem ne v mem pripade, kdyz ted musime davat jiz treti tyden dve odmerky dene :o)
    ale treba ve tvym pripade, kdyby jsi to LUlu davala jen preventivne treba pul odmerky dene, protoze nejake zavazne problemy nema (jen si myslim, ze je to starim po tech dlouhych namahach) tak to vychazi:
    1000g pixla .......... odmerka ma 16g a ty by jsi davala 8g (pul odmerky) denne jen tak preventivne, mela by jsi to na 4 mesice, coz je naprosta pohoda, cena 1000g pixly je 1200,- Kc, 4 mesice je 120 dni, takze to vychazi na 10,- Kc na den :o)
    nezlob se, ze ti to tady prepocitavam, ale samotnou mne to zajimalo a kdyz uz jsem si to pocitala pro sebe, tak uz jsem ti to tady rovnou napsala, abych ti usetrila praci :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam