• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    problemy budou furt.)))
    nojondoga.)
    kazdopadne mi tez prijde, ze ta nase je mensi a mensi, clovek si zvykne a prijde mu to normalni.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    super,to mne sa zda ze sa nejak zmensuje.) ale na prdelke uz ma fakt pekne svaly na to aka je leniva.najnovsie sa zacala dost divoko hravat s havami a vzdy si nejak narazila tu packu a plakala,tak sme zaviedli len dlhe prechadzky a ziadne santenie..najhorsie je, ze si asi spojila to plakanie s tym ze hned pribehnem dam piskotky a obskakujem okolo nej- vcera som ju chcela vyhodit z postele a ona dvihla packu a zacala plakat..dnes rano chcela prist do postele,tak prislo FUJ a zas to iste,zrazu zacala krivat,plakala a hadzala smutne ocka..ked prislo dalsie FUJ tak normalne odkracala do svojej postele (uz sa presunula z pelisku do "hostovskej" postele),tak vazne dufam ze je to len jej vychcanost a nie dalsie problemy..
    GIO
    GIO --- ---
    on se ji ten hrudnicek jeste nadme.. bych se nebala.
    GIO
    GIO --- ---
    zas tak hubene a male nahodou nevypada, jen ma desne uzky "ramena".. ale prdelku ma slusnou.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    sme prisli z dalsej injekcie,uzliny sa amalke vracaju do normalnej velkosti,zacervenanie okolo papulky mizne a mame uz 37,5kg.) ale asi vazne bude trosku minidoga no..

DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    No hlavne ta "smradlava" vodicka vubec nesmrdi.) Trochu jako redidlo...
    THEIA
    THEIA --- ---
    DOPEDOLL: to vedia vychytat.)
    my sme ten kupel nechali az na dnes rano,ale teda myslela som si ze to bude horsie..vlastne je to len umytie samponom bez zapachu a az potom ide na rad smradlava vodicka-tu sme na nu dali vonku,aby rychlo vyschla a tiez uplne bez problemov. uff.)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    nina tiez dostava nejake injekcie na nejaku neviemco mykozu..boha same problemy :) psiska jedny !
    THEIA
    THEIA --- ---
    dakujeme!
    po dnesnej navsteve vet som uz kludna,vraj sa to horsit nebude urcite a teraz to vazne takmer nevidno,dobre ze sa to takto v zaciatkoch naslo..dostala prvu injekciu na imunitu,olejcek na srst ktory jej strasne chuti,ma vela papavat a nepresilovat sa-to vsetko zvladame v pohode.) takze len to kupanie bude trochu neprijemne,ale to tiez zvladneme..
    a blahozelame k narodeninam! my sme Amalke dali 2.narodeniny (okrem 11.6.,kedy k nam prisla) na 24.12,na stranke utulku bolo len 12/08,tak to chcelo nejaky vyznamny datum.)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: je šlank no.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    tak to je, pri te smule, dobra zprava!) drzte se holky!!
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    No nevypada ze by ji to nejak sralo, porad je vesela a aktivni:) Doktorka to nastesti nasla ve chvili, kdy to v podstate neni videt, takze by mela bejt pomerne rychke v pohode... parkrat se vykoupe v nejakym hnusu, dostane cca 6 injekci na imunitu a bude v klidu...
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: achjo, ta si to chuderka vybira:((
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    pratele a milovnici velkych plemen, dneska slavime dva roky:) jsem zvedava kdy budeme moci oslavit to, ze se ten nas mrcin prehoupne s vahou pres 50kg, zatim jsme to minidoga, ale spokojena:) zdravime vsechny fenecky a ostatni obriky!!
    GIO
    GIO --- ---
    :-))
    nepouzivam ale cuba je tmava tak moc spalenej frnec nema. spis usi zevnitr, ale jen se ji "opalily" dohneda.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    a minuly vikend som videla dogu v lulu farbe,mala zrzavu len hlavu zo slniecka,tak mozno lepsie ze je aspon cela,tato vyzerala dost divne.)

ja inak teda este rozmyslam nad nejakou vodickou s uv,na papulku a uska,nepouzivate niekto nieco?
    THEIA
    THEIA --- ---
    na ten lososovy som uz pozerala,ale zabudla minule s papanim objednat,tak teraz uz urcite.) inak teda papame firstmate nakoniec..
    tak som dnes zvedava,mame dnes dostat prvu zo serii injekcii na podporu imunity a vyzdvihnut u doktorky ten smradlavy sampon a vecer prvy kupel v tom,inak sa umyva moc rada,ale urcite bude teraz slecinka vymyslat a cely vecer hadzat vycitave pohlady,ze sme z nej spravili smradlaveho psa.)
    GIO
    GIO --- ---
    hele kup lososovy olej a dokrmuj tim. na srst je to supr, po tydnu pouzivani to cuba ma o poznani lepsi. ona ma uplne holy zadky stehen, cumec jak ryje v hline ma tez ohoblovany... a je zrzava.) ale hlavne ze je zdrava!

a ta vase taky bude, dej ji cas, ja jsem Lili vykrmovala do poradne vahy temer rok a pul..musi se postupne, nic neuspechat, dat ji cas, bude krasna, uvidis
    THEIA
    THEIA --- ---
    dufam,neni to na nej este ani vidno,len ma velmi jemnu srst okolo papulky a na nohach,ale myslela som ze to je normalne,celkovo tu srst mala v hroznom stave ked prisla..ale je to strasne nefer,by som hrozne chcela aby sa jej uz vsetky choroby vyhybali ked si to tak nadbehla prdelka.(
    GIO
    GIO --- ---
    to bude dobry..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam