• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Hehe, tak Amalka se fakt nejak zamilovala do zeleniny. Kdyz jsme jedli rajcata tak hazela smutny pohledy, par kousku jsme ji teda hodili do granuli. Vyzrala akorat rajcata a spokojene odesla.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    prisivani zaludku se jiz jako prevence pouziva, ale vetsina veterinaru se vam to snazi rozmluvit, je to totiz strasne narocna operace, ktera potrebuje dlouhe zotavovani a pro pejska hodne bolestiva, prevazne to pro sve psi milacky nechavaji delat chovne stanice, a nebo, jak jiz tady bylo zmineno, ti co pejska operuji kvuli necemu jinemu a veterinar se v nem uz hrabe, tak to udela pri jednom .............. dulezite je vsak to, ze posledni pruzkumy dokazaly, ze jiz neni jen torze zaludku, ale bohuzel torze sleziny a tu vam nikdo nikdy nikde neprisije :o((((
    GIO
    GIO --- ---
    DJDORI: no jestli mate psa uchovneneho, ma testy dkk a pod..znas to, dogy jsou preslechteny plemeno, je treba to hlidat, aby stenata nebyla stizena nejakou genetickou vaodu ci nezdedila vadne klouby a pod...
    THEIA
    THEIA --- ---
    TANKGIRL: to urcite sprav,ja ten olej uz povazujem za najlepsi vynalez.)) ale v kamennych shopoch som ho nevidela,tak som objednala rovno 2,5l balenie

a mam 167cm,som az tak mala neni,len Amalia je velka ked caka na jedlo..
    DJDORI
    DJDORI --- ---
    ???????????? vysvělíš ???????? díkyGIO:
    DJDORI
    DJDORI --- ---
    Jasně....GIO:
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DRAK00LA: ou, promin:))
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    ale teda fakt, za poslednich cca 14 dni vyrostla hodne.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    TANKGIRL: ja sem to fotil, asi matou ty otoceny ikonky.)) jinak asi oboji, Amalka roste a Theia je docela mala.))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DRAK00LA: tyjo, to jsi tak malinka, nebo amalka opravdu tak rychle vyrostla? :)
    THEIA: nas mel tenhle olej ve svych druhych granulich a po nich se mohl utlouct:) kozu mel po nich taky krasne lesklou, na to ze ji mel jako mimin prolezlou roztoci. jako koncentrat me to do ted koupit nenapadlo, letim do zverimexu:)

btw. zajimalo by me jestli neexistuje neco na jizvicky? malej je pokousanej od mensich i vetsich kamosu a po kazdym stroupku mu zustane lysinka, ktera po case zaroste sedivymi chloupky, nebo mu tam, pri nejhorsim ta lysinka zustane. neni na to nejaka masticka, nebo neco ozkouseneho co by pomohlo? kdyby slo o par jizvicek, tak to neresim, ale kdyz uz se necha pokousat, jsou to velky plochy a kolikrat velky rany a bohuzel jak na tvari, tak na a za krkem.
    GIO
    GIO --- ---
    bude.) ale na cerny/modry je to videt lip no.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    GIO: tak skoro.)
    a ten olej je vazne skvely uplne, ten co dostala od veterinarky jej vobec tak nechuti- 88% repny olej (fuj), 9% pupalka a 2%rybi olej, potom nejake vitaminy este..takze davam stale ten+ trochu lososoveho a uz sa tesim ako za tyzden bude uplne oslnujuco leskla.))
    GIO
    GIO --- ---
    KUHL: vitej v klubu, kdyz jsme si nasi hvezdu Louisianu privezli, prvni tejden stavala pri veceri prednima na stole a chtela asi svuj talir, ale uz jsme ji to vysvetlili.))
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: ja mam dvojitej.)
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: beztoho uz nedam ani ranu, cuba je po nem naaaadherne leskla a hnede fleky uz skoro vsechny vymizely
    THEIA
    THEIA --- ---
    gio nemame nahodou rovnaky drez?.)
    KUHL
    KUHL --- ---
    dogy jsou uplne nejhezci psy! Skoda ze na ni nemam misto .. kamarad jednu ma a je to normalne dalsi clen particky :). Ti nekdo poklepe na rameno, ty se otocis a on je tam pes :)) (a šlem :D)
    THEIA
    THEIA --- ---
    ah tam je obrovska..no a ta nechut do jedla ju presla hned vcera-konecne prisiel lososovy olej a bolo po probleme,staci trosicku a hned su vsetky granule v nej,miska uplne vylizana,vazne zazracna vec to je,som jej hned zobrala 2,5l balenie tak som hrozne rada.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    varime a rosteme:)

GIO
    GIO --- ---
    zdravotni testy, dkk a pod...? u dog je to potreba obzvlast.. hlidat genofond
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam