• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    THEIA
    THEIA --- ---
    asi nie,co?
    THEIA
    THEIA --- ---
    no ci je bezne,ze maju dogy nejake velke uzliny tu:

GIO
    GIO --- ---
    to ti nevim, z toho popisu moc nechapu..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ah tak amalka uz chodi navolno,si po harani asi mysli ze bude mat male amalky a strasne sa setri..predtym s nou teda bola vacsia zabava.)
    a je to normalne ze maju dogy nieco ako mandle dost velke? teda tam kde prechadza papulka do krku, amalka ma z oboch stran obrovske hrce,uzliny alebo co to vlastne je,doteraz to nemala az take vyrazne,tak teraz zas neviem ci je to v pohode,alebo mame opat raz pruser
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    snehovej amok, to taky zname:))
    GIO
    GIO --- ---
    tak u nas prave zacalo snezit. byla jsem krmit kone, tak se mnou sli velmi neochotne psi, ale lulu jak zjistila, ze snezi, zestenatkovala, zacala se tocit dokola, skakat a desne se radovat:)) blazniva doga:))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    krasna a ten kulisackej kukuc:)
    GIO
    GIO --- ---
    krasna je, aach.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    tak kastrace... odpocitej od konce harani ta mesic dva a jdete...
    THEIA
    THEIA --- ---
    Ah ja tak nechcem aby ich mala.) Jasne ze budeme robit len co odporuci vet,ale je to nieco tak nechutne,drakulu som ani neprinutila aby sa jej na to pozrel,normalne utiekol..jedna jej rastie dokonca hrozne blizko pri zuboch a asi sa uz medzi ne aj dostala,takze je taka potrhana ale stale drzi,fuj proste..hlavne som citala ze ich je viac druhov a podla opisu tie jej zatial vyzeraju na virove, takze som celkom zvedava ako v piatok dopadneme..
    A uz som obetovala 2 moje bombardaky a predtym 2 psie a vsetko to umrelo..kym napr.lezi so mnou na posteli tak si ich nevsima,ale akonahle je bez dozoru nachvilu,alebo ide do druhej izby na svoju postel tak ich hned roztrha a potom sa pride pochvalit..a vcera jednu vlozku zozrala (nastastie bola BIO.), tak uz asi ani dalsie kalhotky nebudem skusat preistotu.ale tak budu to uz 2 tyzdne,tak by mala zachvilu prestat barvit,nie?
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jojo s tema bradavicema je to jak rikas, reze se to jenom kdyz to buji moc.. a vetsinou to po case zas samo zmizi..
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: na harani jsou nejlepci stary kalhotky, nebo pansky tesny boxerky a popr. vlozka.) az si na to zvykne, bude urcite dobra!
    k tem bradavicim, ja ted byla u veterinare s muffinovou bradavici, prisla mi celkem prorostla a ten nam rekl, ze to neni nic vazneho a dogy konkretne na to hodne trpi. ted to mame mesic kontrolovat a pokud by dal rostla (neroste nastesti), tak by ji teprve vyrizl. z praxe pry odpozoroval, ze jakmile se do toho jednou chirurgicky sahne, tak se tim podpori rust dalsich vyrustku. jsem zvedava co ti na to rekne vas veterinar, kdyztak se pak podel.)
    s hrackami to mame podobne, ale casto na nejakou venku narazi, s tou si hraje a donese si ji az domu. ale neni to labrous, tak si rikam, ze od nej ani vic snad ocekavat nemuzu:)
    a ta cvicitelka, se asi zblaznila:(
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: jojo sedm ji bude, ony sedivej hrozne rychle. ale i jini psi..

cvicitelka pekna krava!
    THEIA
    THEIA --- ---
    Lulu je uz strasne sediva.) Kolko vlastne ma-7?
    My jsme inak zacali chodit aj na cvicak, ale teda kvoli haraniu jsme po par hodinach hned aj prestali nastastie.) a ta zenska co ho viedla bola odzaciatku velmi prijemna- ked niekto pochavlil Amalku tak hned skonstatovala ze zachvilu umre,lebo tie dogy nic nevydrzia a hned umieraju. Takze potesi,prist na cvicak so stenatom a pocut ze mi zachvilu aj tak umre..naco ho vlastne cvicit.)))
    THEIA
    THEIA --- ---
    Dik,akurat som si to guglila.) A v piatok ideme k vet pre istotu..
    No takto po meste ju mám na voditku vzdy,predsalen je to este prdle stena tak sa trochu obavam aby ju nejaka blbost nenapadla, tiez aj ludia su debili..ale inak chodi krasne pri nohe a to voditko je len pre istotu no..navolno byva az v parkoch.
    A za prahu stihame teraz len cez vikendy, cez tyzden skola praca,takze len rano tak hod prechadzka/beh ak sa zadari, potom je doma a večer ked pridem je uz tma takze zas len dlha prechadzka (kym neharala tak si tie cca 4hod denne vonku fakt uzila, vkuse sa prehana so psami a stacilo jej to,takze trpi len teraz..) A najhorsie je ze ju vobec nebavia jej hracky vonku- doma sa s nimi prehana,okusuje,stale ich nosi,piska nimi a hadze do nas aby jsme sa s nou hrali a ked sa nieco vezme von tak uplny ignor dava.proste hracky su na zabitie nudy doma a von sa chodi na to aby sa hrala s kamosmi...no máme to trochu tazke, ale tak je to prve a posledne haranie,tak to uz nejak prezijeme a ona nam snad odpusti ze sa jej teraz takéto krivdy deju.)))
    GIO
    GIO --- ---
    háázéééj!
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: ty bradavice s epsum delaj, nekdy je to chybou ve vyzive, ale skocila bych s tim k vetovi, nekdy se to operativne odstranuje,a le nic vaznyho to nebyva.

ad harani,nojono, holka, a jak zvladate chozeni bez voditka u nohy? ja to mam s dogou ok, kdyz je problem nebo situace, kdy se mi nelibi ze je na volno, chytam si ji jen za obojek. lip se trak drzi. a nemas moznost ji chodit vyvencit nekam za mesto? nalozit do auta a odvezt nekam vybehat.
    THEIA
    THEIA --- ---
    Amalia uz hara./ takze mám doma uplne vsetko krvave, nechapem ako moze niekto zvladat toto peklo 2krat rocne..to tu vyzera ako keby som jej podrezala krk,tie psie kalhotky hned roztrhala..nehovoriac o tom ze je strasne nevyburena a robi o to vacsi bordel doma,lebo samozrejme do parkov teraz nemozeme,takze sa len prechadzame ulicami,pomaly kanalmi len aby sme nestretali psov navolno- to zacne hned saliet, "pomoooc idu ma znasilnit" jej ide fakt skvele, zacne sa nepricetne vrtiet,utekat,schovavat za mna a zachvilu som cela omotana voditkom..
    A minuly tyzdem som si vsimla ze jej na vnutornej strane pyskov vznikol nejaky utvar..taky gulaty vyrastok,akoby nejaka bradavica..proste je to fakt strasne hnusne.a teraz ich ma uz 5 dokopy,z toho 2 male,necely mm a tie 3 velke maju tak 2-3mm a nerastu uz asi. Neviete co to moze byt? Je to bezne alebo sa mozem zacat zas bat?.)
    GIO
    GIO --- ---
    :)) dobry,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam