• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: cetls co jsem tipsala predtim vid,) dogu hlavne zvedej na normalni vahu velmi pomalu, takze zadne rychle vykrmovani, navic, ne ve velkych davkach, jak je vyhladl,a udela si torzi ani nemrknes.
    FESTER
    FESTER --- ---
    nasel jsem recept na hluboce podviziveny psy.. ten recept je z rescue center

kilo syroveho masa mlete na hamburgery
    3 natvrdo uvarena vejce rozsekane
    1/2 salku wheat germ ( cesky nevim)
    jeden sacek gelatin
    5 lzicek molasses
    5 lzicek vegitable oil
    2 1/2 salku ovesne vlocky
    1 salek Total cereal
    1 lzice cesneky nakrajene na nkousky...
    to vse smichat a udelat kulicky asi 3 cm prumer

2x denne asi 5 kulicek s regularnim jidlem ( moc jim to chutna a ani to regularni moc nechce)

vaha roste rapidne takze jakmile dosahne vahy tak prestat tim zivit

jinac se to muze tez ochytit napr rozlehanyma jatrama,
    tomato sauce
    peanut butter

hlavni je ze po tom prestala kadit jak pominuta... proste ten jeji zaludek zkonzumuje vsecko a nic nehce lizt ven :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    dneska jsem byl na veterine prinesl jsem jim vzorku poops a zitra budu vedet vysledky
    GIO
    GIO --- ---
    hele nedoporucuji varit a michat s granulema, bud ji varte, nebo davejte granule, nebo aspon davejte v jedne davce dne zvlast granule a zvlast varene jidlo. rozhozenemu zazivani to, kdyz ji to date najednou, dava dost zabrat.
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: tady jsem ti vyfotil... moc to videt neni ale jak je vychrtla :

vcera ji martha koupil cely kure a uvarila... dala tam nakou zeleninu a Purina dry food

jinac puvodni majitele ji krmili totalni srackou a to pedigree

ja ji chci koupit Innova ale to zde nesezenu :(

http://www.innovapet.com/product_line.asp?id=1260
    GIO
    GIO --- ---
    prvni dny muze mit i prujem a pod taky ze stresu..
    GIO
    GIO --- ---
    a cim krmite?
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: dostal jsem ji v patek takze ted se na tom pracuje... mam zde na stole jeji papiry a napr tam rikaji ze Fecal test overdue
    jak je to s cervama nevim to by prave mel rici ten test

jeji bobky maji barvu horcice... prvni den jich udelala za den 12 !!!!

cera jak ji moja uvarila tak mela jenom 6 coz je zlepseni ... tez konzistence bobku je lepsi, predtim to bylo jak bramborova kase... td uz ma hovinka trosku ve tvaru parku ale jeste to neni ono a barva ale je stale jak horcice
    GIO
    GIO --- ---
    jasny. odcerveno mate?
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: kazdopadne diky za pomoc a rady... este ji seberu cerstvy hovinko a necham udelat testy
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    nicmene nezoufala bych, koukni jak vypadala ta nase kdyz jsme ji privezli.)
    GIO
    GIO --- ---
    hele velice opatrne, azdne masivni pridavani zradla, jen rozdelit na tri davky denne a pomalu pridavat nebo pouzit energetictejsi granule.. kazdopadne moje cuba pribrala behem roku skoro dvacet kilo, tak co vy byste nezvladli deset
    FESTER
    FESTER --- ---
    tak jsem s Shastou byl dneska na veterine ji zvazit a vazi jenom 75 pounds = 34.0194277 kilograms coz je opravdu hodne hluboko pod vahu :(
    takze bude mit co delat aby mela 100 pounds = 45.359237 kilograms
    GIO
    GIO --- ---
    dvakrat cirka

doporucovala bych vam zkusit nejake granule pro obri plemeno, aby se srovnala co nejvic a pak postupne cast granulovaneho zradla nahrazovat klasickyma vecma... a rozdelit zradlo do vice dennich davek..klidne az do tri
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: kolikrat za den ta tvoje udela bobku ???
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: ta prdi az je to neuveritelne...

Moje zena ji vari ale podle me dela chybu ze veri stejne jak pro Solo tak Shasta...

Solo byl full of energy a tak to jidlo mu vyhovovalo... Doga je different story
    GIO
    GIO --- ---
    cim krmis? jak dlouho ji mas? chce to srovnat zazivani no..

a prdi?
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: OK , a jeste dalsi otazka... ohledne bobku

Ta moja ma nejaky divny bobky... vypadaji jak bramborova kase a velice svetla hneda barva skoro zluta a kadi nejak moc casto... za poslednich 24 hod 12 bobku coz se me zda nejak moc casto...

Solo delal tak 3 bobky za den
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: moje cuba ma nejak 83 v kohoutku, tedy spis mensi doga, a optimalni vaha u ni je tech 57-60 kg, jak ma min, uz je moc hubena, kdyz ma pres sedesat, uz opticky pusobi jako tlusta..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam