• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    je to myspulina.)) krasna! dobrou chut, to u nas taky frci.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    dnes oslavujeme 3.narodeniny, teda prineseniny z utulku:) strasne to leti..

MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Díky, držení palců budem asi potřebovat. To je děsné, člověk si nikdy nezvykne na to, že psi taky umírají, kurnik.
    YORICK
    YORICK --- ---
    MORGYSZ: nechci te strasit, ale odesel nam pes a fenka sla v podstate bezduvodne 8 dni po nem. a nespravilo to ani stene.
    jista pani mi rikala, ze kdyz dogy ve smecce, tak minimalne 3. jsou na sebe hrozne ale hrozne fixli!
    drzim palce i na nohou, at to dobre dopadne!
    GIO
    GIO --- ---
    no, asi te neuklidnim. dogy tohle nesou velice spatne, viz pejsci od yoricka:-/ a obecne to nemusi ani stene spravit..
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    No ona Laura byla hlavně Kubíkova alfa. Tak bude asi dost ztracený. Tak uvidíme.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MORGYSZ: co vim, tak jsou psi, kteri to po chvili rozdejchaj docela, ale pak jsou zvirata a kor kdyz to byla 2hlava smecka, ktery fakt hodne stradaj..
    S tim nahrazovanim ti rozumim, ale je treba se na to pripadne koukat z toho hlediska, ze to neni nahrazka, ale proste dalsi clen smecky/rodiny..
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Díky.

Takový dotaz - pokud jste někdo měli dva psy a jeden umřel, jak byl na tom pak ten druhý? Kubík Lauru prý furt vyhlíží a nechápe, kam zmizela. Zvykne si na to, nebo ne a bude zle? Slyšela jsem, že občas pomáhá v takové situaci koupit štěně, aby toho staršího psa "zabavilo" - ale to a) nehodlám to dělat hned a b) nehodlám to dělat hned, protože je to prostě čerstvé a nahrazovat jednoho psa jiným je pitomé.
    YORICK
    YORICK --- ---
    MORGYSZ: to je mi lito. ale ted uz nahore sleduje vse s Epinkem, Sarinkou a dalsimi.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Díky.
    GIO
    GIO --- ---
    to me moc mrzi.. uz se ma nejlip..
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MORGYSZ: :( Je mi moc lito, drzte se:(
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Laura umřela.
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    ..zname se narodila stenatka nemecke dogy...kdyby mel nekdo zajem.....
    ŠTĚŇATA NA PRODEJ :: FROM NEPRO
    http://www.neprobylice44.cz/stenata-na-prodej/

GIO
    GIO --- ---
    bomba!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Vypadá to, že to zabralo :o))) Sice ještě pořád občas nestihne vykodrcat ven, když se chce vyvenčit, ale už sama pije a celkem ochotně do sebe láduje rozmixované žrádlo. A taky zvedá kokos a kouká kolem, velký pokrok od té dřívější apatie. Juch!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Tak k zánětu se přidalo něco jménem anaplasmóza. Čeká ji chemoterapie, kterou buď dá nebo umře, protože je slabá.
    GIO
    GIO --- ---
    MATHEA: asi tak
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Tak snad hlavne aby ti psi byli v poradku no... co?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    nesejckuj je flamestarter? :D good to know
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam