• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    jako mela zaludek plnej konskych hoven se slamou a konskeho zradla - repnych rizku s ovsem atd.. nic moc pro psa jejiho veku, proste to kvaseni zazivani neustalo. takze ted ma utrum, zadny courani po statku o samote, a bude pod dohledem, jak je utulkova a v zivote asi dost stradala, tak sni fakt vsechno na co prijde, takze pri jejim veku 10,5 roku je to uz hodne nebezpecne, a ma po srande.. bude pod dozorem.) dneska jsem na ni po letech vytahla voditko, aby nekravila po zahrade, no bylo to divny:)) u veta bez voditka, jako obvykle, ona je proste nejlepsi, hvezda, laska nejvetsi. vsichni ji milujou:)) ja nejvic
    GIO
    GIO --- ---
    jsme po kontrole, je na atb, dneska uz dvakrat jedla, je ji mnohem lip, doufam, ze to tak vydrzi co nejdyl...kuchani byla ta nejhorsi varianta, zaprve 15k minimalne, za druhe by to nejspis neprezila.. ale, misto 20min narkozy pri sondovani zaludku byla v narkoze nakonec stejne dve hodiny, protoze ji desne dlouho pumpovali zaludek... nastesti se to povedlo a vypada to velice nadejne..ted je na rezimu hodne malych porci denne, klid a odpocinek, a krasne to dodrzuje, kor kdyz sem ji uvarila kure s ryzickou.) malem snedla i talir, protoze musi dostavat malinke porce..
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIO: jak je babe? Ale zni to, ze by to melo bejt v pohode, kdyz ji nemuseli kuchat?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Držíme palce!
    GIO
    GIO --- ---
    dam, odpoledne jdem na kontorlu, zatim dobry, spravili to neinvazivne sondou a vycerpanim zaludku, tka snad to udrzime...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIO: no do pr..:( moc na ni myslim, dej vedet, achjo
    GIO
    GIO --- ---
    Lilinka je po torzi, moc oskliva noc dneska, drzte ji palce, snad bude ok..
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    Já si dokonce ze začátku myslela, že má něco s nohama, že si ulevuje, že jí bolej klouby :))) Miluje sedat na klín :)
    GIO
    GIO --- ---
    to jsme te nasi sliboali, ale ona by na nej s bolavyma zadama uz stejne nevylezla, takze jsme to zavrhli a klepu na drevo, zatim dobry zas s tema zadama..
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    No nejhorsi je, kdyz dogy maji VLASTNI gauc :D a ta osliznuta zed kolem.... mno, sak to vsici znate.
    A kdyz si 65 kilovy Kubik sedne cloveku na kolena, tak to je teda teprve sranda :evil: :D
    THEIA
    THEIA --- ---
    GIO: presne.. vzdy ma upokoji ked zistim ze aj ostatne dogy sa spravaju podobne/rovnako ako amalka. Inak uz som par krat rozmyslala ci by z nej nahodou nebol normalny pes, keby sme si ju z utulku nevzali prave my a nevychovali z nej toto:) tak asi mozem mat ciste svedomie:))
    GIO
    GIO --- ---
    nase sedi na gauci uplne stejne, tez nesmi.)) a nekdy prijde a sedne si mi na klin.))
    THEIA
    THEIA --- ---
    Ta nasa cuza ma zakazane lezat na gauci, tak na nom sedava.dnes som ju priebezne hodku fotila popri vareni... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200700285052810.1073741825.1331856241&type=1
    GIO
    GIO --- ---
    jj:)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Kurna, to musi byt nejaky vyslechteny rys, ze jim hlavne musi sedet zadek vysoko :)))))
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    Je to fakt gaučák :)

MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    volný čas :-D
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    :) Elly.

GIO
    GIO --- ---
    naše bába