• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: jinak teda fandím, já se na malé dogátka strašně ráda dívám na netu tak přeju úspěšný lov :)
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: no tady je třeba za 420eček což je nějakých 11.500,- Kč...to je taky hodně?
    Německá doga (Deutsche dogge) - Německá doga s PP
    http://www.inzerce-psu.com/nemecka-doga/216971-nemecka-doga-s-pp/
    GIO
    GIO --- ---
    ja vcera dve obeslala, aa 35000 za stene teda nedam, no.)) nemam vystavni ambice) samozrejme takychovam kocky a vim co to obnasi, ale popravde tolik za psa nedam, no.) jinak ais vybrat pujde, jdu to zas dneska projit.) jeste by byly idealni nejake stredni cechy a co nejmensi stene.. ted se maji enjaka narodit..
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: jsem zabruslila náhodně na internet a je jich tam teda až až...a čumim že většina s PP :)
    Německá doga (Deutsche dogge) - Německá doga s PP
    http://www.inzerce-psu.com/nemecka-doga/218367-nemecka-doga-s-pp/
    GIO
    GIO --- ---
    shanime stene, nic draheho, trestkute vystavniho, nejlepe harlekynku, nevite o nejake fenecce..?
    GIO
    GIO --- ---
    :))) mi to ustrihnout nejde,))
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO: strihame, presne tahle fotka byla spousteci mechanismus strihani, na tlapkach to ani tak nevypadalo:)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak jak koukam na fotku Amalky, taky moc neresite strihani prednich drapu co? nase Lili je ma hodne podrostle a je to docela problem byt jen o par mm zkratit,a le chtelo by to, vypada jak orlosup.))) kova rmi radil, jak to smiknout ze strany, protoze klasicke nuzky to kolmo maji problem uzvykat, spis nevydrzi, tak to ted asi zkusim nuzkama na kozu.. ale mam strach no.))
    GIO
    GIO --- ---
    tak nase Lili se hrozne pocuravala doma, prikladali jsme to jejimu vysokemu veku a neochote se chodit poradne vencit, nacez prestala chodit a nemohla vubec vstat, mysleli jsme si, ze je to zase od patere, a ouha.. zanet mocaku. by clovek nerekl, ze diky tomu nebude moci chodit.. ale tuktuk, uz je zas dobre,)je to bojovnice ta nase pani.)
    GIO
    GIO --- ---
    jo vidisto a nase Louisa prvniho ledna jedenacte.) gratulace Amalce.) je prekrasna
    THEIA
    THEIA --- ---
    Amalka na vianoce oslavila 5.narodeniny:)

DJDORI
    DJDORI --- ---
    Ahj, Afecto Silva Tarok 3tí rok spí v pokoji...zvažujeme znovu psa, jistě dogu, ale fenu. Klidnější povaha, lépe vychovatelná...atd
    nějaké rady porady ...díky
    GIO
    GIO --- ---
    ma podobny tvar skvrny jako Lilinka.)
    BHANY
    BHANY --- ---
    a poslední, oblíbená...
    BHANY
    BHANY --- ---
    a ani energie nechybí

a když je nejhůř...
    BHANY
    BHANY --- ---

Tak vedra zatím zvládá dobře...až na to slintání :)
    GIO
    GIO --- ---
    OPI: dogy nemaji lezet na tvrdem, no..

HYENA77: achjo, nase baba to dala nastesti, ona vedro miluje
    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    No me dogousek ty vedra neprezil :( byl slabej na srdicko, achjo..byl tu s nami 5,5roku..aspon se kluk netrapil :(
    OPI
    OPI --- ---
    THEIA: aha, tak to mi nedošlo...chtělo by to nějakou chladící podložku
    THEIA
    THEIA --- ---
    OPI: hlavne preto ze je kostnata ale zaroven tazka, takze z lezania na podlahe sa jej robia otlaky a prelezaniny, inak by mi to vobec nevadilo.
    OPI
    OPI --- ---
    THEIA: já teda dogu nemám ale proč chceš aby místo na podlaze byla na gauči? ta podlaha je určitě příjemnější v takových vedrech, můj pes vleze na gauč a vydrží tam tak 10s než sleze zase na podlahu...jinak v koupelně mám dlažbu a už od pondělka nechávám do koupelny otevřené aby si tam šel třeba lehnout ale tam on se bojí protože má spojené koupelna - koupel.......ale včera když jsem vařila tak mi zmizel z dohledu a když jsem se šla po něm po půl hodině podívat tak ležel pěkně na té dlažbě a konečně dýchal uplně vklidu :)
    THEIA
    THEIA --- ---
    miss mokre tricko:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam