HASH: co se toho b) týče... přeci nemůže být duplicitní ke všemu. minimálně když říkám, že tam chci přesměrovat ty debaty, které tam začínají být offtopic a obtěžující,ale které přitom část těch lidí evidentně baví, protože v nich pokračují... tak to přece nemůže být úplně duplicitní.
v zásadě lidi nebaví pokračovat v té debatě v soukromém mailu (a už vůbec je nebaví pokračovat v nich v privátním klubu, kam je potřeba lidi individuálně zvát, apod.)
tzn. mým cílem je shromáždit ty NYXáky a NYXačky, které baví pokračovat v offtopic debatách - a naučit je přesměrovávat pokračování těch debat v pravý moment na to správné místo, aby neobtěžovali ty, které offtopicy nebaví. Prostě croosspostnul bych nějaký odkaz do Nesmrtelnosti chrousta (+ zároveň i odkaz na příspěvek, na který reaguju...) - a zároveň do daného tématického klubu, a pak bych tam prostě jen napsal - a další pokračování debaty prosím případně v "klubu o Nesmrtelnosti chrousta".
no a časem by se prostě vytvořil tenhle typ lidí, které by to prostě bavilo, tam "dokončovat" ty diskuze... a tím že by byli z různých oborů, tak by to prostě mohlo být zajímavé a vtipné.
jestli existuje takovýhle nějaký klub na "dokončování" offtopic debat, a já ho jen přehlédl, tak mi na něj prosím přesměrujte.
já potřebu tohohle klubu pocítil ve chvíli, kdy mě v jednom klubu za moje názory ne jenom kamenovali, jak je zvykem ledaskde jinde - ale kde byli rovnou odhodlaní zakázat mi tam přispívat, když budu pokračovat.
tzn. existuje skutečně několik "kontroverzních" témat (ale ani ne tak ve smyslu nějak nepříjmených pro ty diskutující... ale spíše nerozhodnutelných nebo tak něco), kterým se určitý typ účastníků online diskuzí snaží zabránit... ale existují jiní diskutéři, a ti zase milují v nich pokračovat.
tak zase buďte rádi, že nelobuje za založení 10 různých oborově specifických flamovacích klubů, ale chci to shrnout do jediného mezioborového :-) samozřejmě bych to mohl rovnou pojmenovat "flamewary s xChaos - dokončovací klub", ale to by bylo trochu samožerské... já to chci založit jako dostatečně obecný klub... pro všechny další lidi, kteří to mají hozené podobně jako já...