ALMAD: nu, musel by si znát detaily, nemá cenu to rozmazávat. každopádně je to nový pojem, který může znamenat zhruba to, co já uznám za vhodné, když ho použiju jako první. co tě na tom překvapuje ? nemáš snad pocit, že velké firmy nepoužívají dnes a denně spoustu nových buzzwordů k označení svých produktů a technologií, které jsou v zásadě stále o tom samém ?
"post-korporátní firma" pro mě není například a.s. obchodovatelné na burze, a není to ani adresně vlastněné s.r.o. Motivací pro pokračování v takové firmě nemusí být JENOM zisk - ale současně, nejde programově o družstvo, občanské sdružení či neziskovku. Právní forma je smíšená, protože jde o více spolupracujících subjektů. Nejvhodnější alternativní označení by mohlo být "komunita".
HASH: mě bude stačit, když ty se omluvíš ty mě :-) a těžko můžu začít vést racionální diskuzi, když ty jsi ochoten se bavit jen o mě... pochopitelně, o sobě samém není nikdo schopen vést racionální diskuzi (příklad: ty, kerý odmítáš připustit, že si furt stěžuješ - ale co jiného je žádost o omluvu jiného než stížnost). nevšiml jsem si jedné jediné lži, kterou bych tady napsal.
A kromě toho mě diskuze s tebou intenzivně nebaví.