ALMAD: nevím... webhostovaly u nás často různé sekty a radikální politická hnutí :-) ale ne, mám zájem o malé a střední firmy s nějakým přesahem. docela náročný, ale lukrativní klient je třeba Ski a Bike Servis v Radotíně, a takovéhle firmy. asi tě překvapím, že jeden konkrétní web u nás po nějaký čas hostovala i ČSOB :-))) (jakousi prezentaci o znárodněných kajmanských fondech bývalé IPB, či co...). tím asi přehled více VIP klientů končí.. nicméně je u nás i pár umělců, třeba Jan Burian.. bylo příjemné, když mi volala Klárka Nemravová jakožto jeho "webmaster" (no ale ve skutečnosti ji jen pověřil, aby to pořešila s nějakou webdesignérskou firmou...) :-)
Pokud u nás budou publikovat umělci a umělecké skupiny, nebo politická a různá zájmová uskupení, tak budu víc než spokojený. Zatím se mi to celkem daří... máme u nás třeba server který si postavilo Centrum pro Současné Umění, a současně server lidí, co se od nich později odštěpili... nebo máme různé komunity geeků, co se ve třech postaví jeden server a každý na něm pak má jeden virtuální server zcela pod svojí kontrolou, apod.