BURAN: já neříkám, že to wiki heslo potřebuju předefinovávat. faktem je nechat se vyhecovat k flamewar ve veřejně hodně čteném odborném klubu byla hodně velká chyba. fakticky jsem reálně zapoměl, že jsem ten ban nastavil trvalý a ne časově omezený.
fakticky: nevím o provozovatelích a adminech NYXu až tolik. občas si píšu s id NYX, což je zřejmě ta reálná postava, která se uvádí na login page. neznám ho osobně. je v komunikaci přátelský, ale do toho, jakými pravidly se NYX řídí, si nenechá kecat a většinu mých nápadů neimplementuje, nebo si o některých rovnou říká, že to tak nechce a že by to bylo špatné. nedozvím se o sobě a svých příspěvcích všechna čísla, která by mě zajímala, a která získám z databáze systému, který si naprogramuju sám. tak to prostě je - nedá se nic dělat. provozovatel nebo provozovatelé NYXu mají svoje záměry, které si v plném rozsahu můžu jen domýšlet. dokud je pro mě užitečné (a dejme tomu, zábavné) tady být, tak tu prostě jsem.
být tu označován za lháře je trochu silný kafe. nemyslím, že někomu vědomě, soustavně lžu. na druhou stranu - mlžím docela rád, protože ani já nemám o okolním světě všechny informace, i mě je spousta faktů "zastřeno mlhou" - tak proč to světu trochu neoplácet?