ADMIX: já si ale nemyslím, že jsem "bezpáteřní". můžeš mě obvinit z ledasčehos, ale z tohohle fakt ne.
po tom, co si v tom klubu prováděl, by tě zabanoval asi každý moderátor každého klubu na NYXu. já to vydržel dýl, než jiní. bohužel se to dostalo do rozporu s mojí obvyklou zásadou, které jsem byl předtím i potom vždy zvyklý se držet. nemám tu zas tolik nepřátel - trvale má čas proti mě trollovat asi 5 lidí. to není nic, co bych nezvládl. mám více volného času. mám všechen volný čas na světě. nakonec vás dostanu.
opakuju, že jsem ti neprovedl osobně nic, abys měl důvod se ke mě online chovat tak, jak se chováš. jsi zvyklý se k anonymním lidem online chovat tak, jak se chováš, když máš pocit, že jsi anonymní. bohužel máme společného známého, který mi o tobě trochu něco prozradil, jaký jsi v reálném životě. takový, jako tady online na NYXu ne. zřejmě si prostě jen netroufáš říct někomu "bezpáteřnímu", kdo ti ublížil v reálném životě (svému šéfovi? manželce, ex-manželce, ex-přítelkyni? kdo ví...) říct do očí, co si myslíš, nebo co si vadí, tak si ty emoce projektuješ na nějakou pro tebe dostatečně anonymní online identitu... navíc se zdánlivě provokativní přezdívkou.
víš co... je to do jisté míry terapeutické, asi. pokud se to dělá na správném místě. v tomhle klubu mi to nevadí. proč ne. je to ... překřikování příboje.
ale asi by si se sebou mohl něco dělat - a ne zabíjet čas tímhle. je hezké, že patříš do party lidí, která si dělá srandu z XCHAOSe. gratuluji ti, že ti to přináší příjemné pocity, je jistě hezké nějaké mít. každopádně: jsou i jiné zdroje příjemných pocitů. třeba na to jednou přijdeš, hmm.
zdraví tě "bezpáteřní přizdisráč"... jednou ti to připomenou, jestli se někdy uvidíme face-to-face...může to být dříve, než si myslíš (já nejsem zcela nespolečenský člověk, nesedím furt doma...)