Wooooohooooooo!!!!!! Jsem FUCKING RICH!!!
Jinymy slovy, diky, XChaosi, prachy dorazily. Kdybys chtel zase nekdy nekoho urazit, ozvi se.
I kdyz... mozna radsi ne. Tahle posledni scenka byla po pravde receno dost bolestiva. Diky zmrdovistosti, s jakou jsi psal veci jako "Mas dukaz? Mel sis udelat screenshot!" v situaci, kdy jsme oba vedeli jak to je, jsem si krapet ublinkl do pusy a ver mi, neni to prijemny pocit. Navic mam neprijemny dojem ze klesas stale hloub a hloub. Byly doby, kdy jsi sice placal nesmysly, ale nebylo pochyb o tvoji poctivosti a debata byla zabavna, stimulujici a prinosna. Pak se to zacalo kazit a kazit a kazit a skoncilo to (zatim) timhle, coz je opravdu na urovni tech nejvetsich zmrdu kolem nas. A to uz fakt neni zabava - obzvlast kdyz mam pocit, ze diky urcite ... rekneme zaujatosti kterou ke me chovas jsem mozna tak trochu katalyzatorem toho sesupu. Myslim ze je na case nechat te trochu odpocinout, na svoji strane nechat vyprchat pachut v puse a hlavne uzit si svuj drobny triumfik - kdyby mi pred mesicem nekdo rekl ze mi zaplatis penize, neveril bych mu 8)
Cili, vitej v mem ignorelistu a mej se tam hezky. Uz to tam znas, takze zadna prekvapeni te necekaji 8) Kdybys nekdy dostal rozum a _opravdu_ pochopil, proc je tvuj dosavadni pristup k debate dost nestastny, tak prosim jako smluveny signal posli
561 * 10^n BTC, kde "n" je libovolne cele cislo, z adresy kterou jsi dnes pouzil na moji adresu a rad se s tebou racionalne pohadam o cemkoliv o cem mam aspon trochu vedomosti. Jestli rozum nedostanes... no, mozna o nej ja prijdu, nebo se budu fakt hodne nudit a zase se potkame i tak 8)
Pac a pusu,
Redguy